Verhuurd: Walstraat in Enschede

Kanaalweg 59, Utrecht

Kanaalweg 59, Utrecht

Namens Reggeborgh Vastgoed hebben wij het horecapaviljoen aan de Kanaalweg 59 in Utrecht verhuurd. Dit splinternieuwe pand is onderdeel van de ontwikkeling Wilhelminawerf, aan de oever van het Merwedekanaal.

Na de inbouwperiode opent Peter Braakman, bekend van het Utrechtse Cupp aan de Nobelstraat, de deuren voor gasten. Hier drink je straks de allerlekkerste koffies!

Vredenburg 150-151 verhuurd

Vredenburg 150-151

Vredenburg 150-151 verhuurd
Op 1 november hebben wij namens EMRO Real Estate het Vredenburg 150-151 in Utrecht succesvol verhuurd. De nieuwe huurder houdt haar concept voor nu nog geheim en verwacht begin mei 2022 haar deuren te openen voor gasten. Eén ding is zeker, hier komt iets heel gaafs. Wij wensen Selwyn en Oscar het beste. Dank voor de mooie opdracht en de prettige samenwerking!

Snackrestaurant Marcel

Snackrestaurant Marcel

Snackrestaurant Marcel in Hengelo verkocht!
Na maar liefst 46 (!) jaar stoppen Marcel en Margareth met Snackrestaurant Marcel. Vanaf 1 november 2021 is familie Li de nieuwe eigenaar van de bedrijfsexploitatie en het vastgoed.

We bedanken de familie Niemeijer hartelijk voor de fijne samenwerking en wensen de familie Li veel succes met het voortzetten van de naam en faam van Marcel.

Villa Curnonsky verkocht

Utrechtseweg 284 Arnhem

De karakteristieke villa aan de Utrechtseweg 284 is verhuurd! Vanaf 1 oktober zijn Niels en Milou de nieuwe huurders. Zij openen binnenkort, na een paar kleine aanpassingen, op deze plek de deuren van: Villa Bløff. Benieuwd wat voor concept zij gaan voeren?

REM eiland Amsterdam

REM eiland Amsterdam

Het iconische gebouw aan het IJ is verhuurd. De horecaruimte op de tweede en derde verdieping (mét rooftopbar) heeft gloednieuwe bemanning. Het drietal, Martijn Peters, David Andre en Frits de Haes zijn de nieuwe buren van Newpeople (het bedrijf op de eerste verdieping). Heren, succes!

Cafe de Twee Prinse

Café De Twee Prinsen Amsterdam

Café de Twee Prinsen in Amsterdam verkocht!

Op 1 oktober 2021 is de bedrijfsexploitatie van Café de 2 Prinsen overgedragen aan de nieuwe exploitant. Deze vorstelijke hoeklocatie aan de Prinsengracht opent binnenkort weer zijn deuren!

Frenchie Café Utrecht

Frenchie overgenomen

Frenchie in Utrecht (stad) overgenomen!

Op 1 oktober is Frenchie, aan de Lange Nieuwstraat 21, overgedragen! Voormalige eigenaren Jacqueline en Niels hebben afgelopen 3 jaar met veel plezier deze locatie gerund. Ze zijn toe aan een nieuwe uitdaging en hebben daarom het stokje overgedragen.

Meneer Buscourr

Wim en Julian – bekend van Rubens Proeflokaal – zijn de nieuwe trotse eigenaren van het (voormalige) Meneer Buscourr aan de Lange Nieuwstraat in Utrecht. Namens Gerrit Bushoff hebben we de exploitatie mogen overdragen aan Wim Rieff en Julian Klaassen. Zij openen, na een renovatie, in oktober de deuren van ”Café-Restaurant Terroir”.