Shabu Shabu opende in 2008 haar eerste vestiging in Rotterdam, met de ambitie om een vernieuwend Aziatisch restaurantconcept neer te zetten. In plaats van het traditionele all-you-can-eat model, werd gekozen voor een stijlvolle formule waar kwaliteit, gastvrijheid en beleving centraal staan.
Inmiddels telt Shabu Shabu negen vestigingen verspreid over Nederland. Dankzij het sterke merk, de herkenbare formule en het bewezen succes is het concept klaar voor verdere uitbreiding naar nieuwe horecalocaties.
Zoekvraag
Voor de verdere expansie van Shabu Shabu zoeken we horecalocaties in grote en middelgrote steden in de Randstad.
Specificaties
Type horeca
Restaurant met to go mogelijkheden
Regio
Randstad
Focusgebieden
50 kilometer rondom Rotterdam
Plaatsen zoals
Gouda, Vlaardingen, Den Haag, Wateringen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Gorinchem, Westland en andere steden met minimaal 50.000 inwoners
Liggingskenmerken
Aan de rand van (stads)centra, goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid
Oppervlakte
minimaal 500 m²
Contact
Heb je een locatie die past binnen dit profiel? Neem dan contact op met Cas of Jorran.