VDW Horecamakelaars sleutelt verder aan succes

Als NVM Makelaar/Taxateur ben je weliswaar nooit uitgeleerd, toch lijkt het moment daar: het team van VDW Horecamakelaars zijn per 1 oktober 2019 schoolverlaters. Het huidige kantoorpand op het Schoolplein krijgt een andere functie en de horecamakelaars en taxateurs gaan aan de slag in de recent verbouwde Maliegarage aan de Maliebaan.

De horecamakelaardij is sinds 2007 gevestigd aan het Schoolplein 7 in Utrecht. Het bedrijf verruilt het markante ‘Orgels & piano’s’-gebouw nu voor een minstens net zo authentiek onderkomen in de tuin van de Maliebaan 80A. Hier was tot 1950 een autogarage gevestigd, in een ruimte die onlangs een metamorfose heeft ondergaan.

Ook interne verhuizing
Ook in de organisatie zelf is er sprake van een verhuizing. Jaren is Bas Vanhijfte algemeen directeur van Van de Weerd Horecamakelaardij en Van de Weerd Horecataxaties geweest. Hij draagt het stokje voor wat betreft de makelaardij over aan horecamakelaar Ingmar Bokma, en Remco Rijers neemt de honneurs voortaan waar voor de taxatie-tak.  

Zowel Ingmar als Remco zijn als stagiairs vanuit de Hogere Hotelschool in Leeuwarden ooit bij het bedrijf begonnen. Remco Rijers is vervolgens in 2015 als partner toegetreden in Van de Weerd Taxaties BV, waarna Stijn Timmermans en Ingmar Bokma in 2017 volgden als nieuwe mede-eigenaren van de Van de Weerd Horecamakelaardij BV.

Ingmar en Remco zijn per 1 oktober 2019 het aanspreekpunt van de beide organisaties. Bas Vanhijfte blijft werkzaam voor de bedrijven, met een focus op de hotelmakelaardij en Utrecht.

Ingmar Bokma: “Op de Maliebaan is een mooie plek ontstaan met veel licht, industriële uitstraling/aspecten en een prachtige tuin. De precieze datum staat nog niet vast, maar reken erop dat we nog een borrel organiseren voor iedereen die met ons graag het glas heft op de nieuwe locatie, en op – wat uiteindelijk relevanter is: een bruisende horecabranche.”

Over Van de Weerd Horecamakelaars
Sinds 1991 bemiddelt Van de Weerd Horecamakelaars, namens haar opdrachtgevers, bij aan- en verkoop en huur en verhuur van horeca-ondernemingen (alsmede onroerende zaken), en verzorgt het bedrijf taxaties van onroerende zaken en bedrijfsexploitaties. Zowel de Horecamakelaardij als Horecataxatie BV zijn actief in heel Nederland.