VDW Horecamakelaars Haarlem

Hallo Haarlem!

Hallo, horeca-ondernemend Haarlem om precies te zijn. Om de horecaondernemers in regio Noord-Holland nog beter van dienst te zijn, opent VDW Horecamakelaars een vestiging in Haarlem. En wel in de pas gerenoveerde koepelgevangenis in Haarlem. Lokaal ook wel bekend als de De Koepel.

Naast de locaties in Utrecht, Sneek en Zwolle is daarmee de vierde locatie van de marktleider in horecataxaties en -overnames een feit. Jorran Erftemeijer, horecamakelaar bij VDW Horecamakelaars: ‘’Afgelopen jaren zijn we steeds actiever geworden in deze regio. Dan is het fijn om een locatie te hebben van waaruit we dichterbij de horecaondernemers zitten.”

“Intakes, kennismakingen, bezichtigingen – voortaan zitten we om de hoek. Daar hebben opdrachtgevers direct voordeel van: we kunnen vaker en sneller ter plaatse zijn.”

Verlaat de gevangenis zonder te betalen
Om de komst van de makelaardij luister bij te zetten, heeft VDW Horecamakelaars ''kanskaartjes'' laten drukken. Wie die weet te bemachtigen, is van harte uitgenodigd op de nieuwe locatie in de Koepel(gevangenis) voor een vrijblijvende waardebepaling van zijn, haar of hun horecabedrijf.

Benieuwd hoe je aan zo’n kaart komt? Bel dan 023 330 307 16 of mail haarlem@vdweerd.nl Dit is uiteraard ook het adres om te sparren over taxaties, aan- en verkoopmogelijkheden.

Over VDW
De makelaars en taxateurs van VDW begeleiden bij de aankoop, verkoop, taxatie, huur of verhuur van horecabedrijven en/of -vastgoed in heel Nederland. Dat doen we dagelijks met veel plezier. In heel Nederland. We adviseren, taxeren, onderhandelen, bemiddelen. Al dertig jaar met succes. Bovenal ontzorgen we. Want uiteindelijk proosten we graag samen met horecaondernemers op hun succes.