Terug van weggeweest: Horecamakelaar Jorran Erftemeijer

Oude liefde roest niet: Jorran is terug bij Van de Weerd! Iets meer dan een jaar geleden besloot hij om ervaring op te doen in een andere branche en in een andere functie. Maar uit het oog betekende niet uit het hart; we hielden contact en voor goede makelaars staat onze deur natuurlijk altijd open.

Jorran: ''Na drie jaar bij Van de Weerd Horecamakelaars besloot ik te onderzoeken wat een andere rol mij zou brengen. Dat is een waardevolle zijstap gebleken. Ik heb scherper voor ogen wat ik wil en kan, en hoe ik voor opdrachtgevers het beste tot m’n recht kom''.

Per januari 2020 is de verloren zoon terug, op het nieuwe kantoor aan de Maliebaan. Vanuit hier richt hij zich op het westen van Nederland. Deze regio bevat de horecabedrijven in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en Flevoland.  

'We groeien en zien de vraag naar onze diensten in die provincies sterk toenemen. Met de terugkomst van Jorran en zijn kennis en expertise in dat gebied, kunnen wij die vraag nog beter bedienen', licht Ingmar Bokma, directeur en horecamakelaar van Van de Weerd Horecamakelaars, toe. 

Anders gezegd: alom goed nieuws. Welkom thuis Jorran!

Contact

Benieuwd wat Jorran voor je horecaonderneming kan betekenen (van een vrijblijvend waarde inzicht tot aan- of verkoop)? Neem gerust contact met hem op via 06 12 77 13 53 of mail naar: jerftemeijer@vdweerd.nl voor een afspraak!