Overnamenieuws

VDW Horecamakelaars neemt HAP BV over

Op 1 augustus 2022 heeft Van de Weerd Horecamakelaars de horecamakelaardij van HAP BV overgenomen. Een stap voorwaarts voor zowel Van de Weerd Horecamakelaars als voor Jeroen Pontenagel van HAP. De overname past binnen de groeiambitie van VDW en brengt een sterkere marktpositie met zich mee. Ook draagt de krachtenbundeling bij aan meer kennis én een groter netwerk. Dit geldt zowel op landelijk niveau als in de regio. 

De objecten van HAP komen onder de paraplu van VDW horecamakelaars en worden volledig in het huidige aanbod geïntegreerd. Door de kennis en kunde te bundelen, profiteren zowel de opdrachtgevers als de actief naar horeca-objecten en -exploitaties zoekende relaties. Jeroen - ruim vijftien jaar actief in de horecamakelaardij – is enthousiast over de data en ondersteuning die zijn ambitie bij het inmiddels grootste horecamakelaarskantoor van Nederland vindt. Hij ziet bovendien veel synergievoordeel: “Je zou zeggen dat ons netwerk veelal overeenkomt, toch blijkt dat dit niet in elke regio het geval is. Ongetwijfeld dat dit gaat zorgen voor een sterke wisselwerking, met de nodige overnames tot gevolg.”

Algemeen directeur Ingmar Bokma: “Ik ben ontzettend blij met deze waardevolle toevoeging binnen ons bedrijf en team. Het kan niet anders dan dat we hier intern, extern en voor onze relaties/opdrachtgevers een hoop plezier aan gaan beleven.

Johan Jonk, voormalig partner van Jeroen, zet zijn activiteiten voort onder de naam Horeca Advies Partners/HAP Horecamakelaardij. We wensen hem veel succes.

Kennismaken met Jeroen?
Benieuwd wat Jeroen voor je horecaonderneming kan betekenen (van een vrijblijvend waarde inzicht tot aan- of verkoop)? Neem gerust contact met hem op via 06 20 25 15 03 of mail naar: jpontenagel@vdweerd.nl voor een afspraak