Oog voor Utrecht: Kerstdiner 2023

Ondernemers verzorgen onvergetelijke avond voor ouderen in Utrecht

Kerst vier je samen. Dat is de gedachte achter alweer de 20ste editie van het Kerstdiner voor ouderen in Utrecht. Georganiseerd door Stichting Oog voor Utrecht. Het evenement brengt zo'n 150 ouderen samen voor een onvergetelijke avond met live jazzmuziek, koorzang, films, een kerst Photobooth en een bingo. Met als kers op de taart een heerlijk 3-gangendiner verzorgd door onder andere The Colour Kitchen in het pop-up-restaurant van ZIMIHC Zuilen. 

Hoe kan je als Utrechts (horeca)bedrijf een bijdrage leveren aan deze avond?

Uiteraard is financiƫle sponsoring van harte welkom, maar een bijdrage in vorm van vrijwilligers of door schenking van voedsel en dranken is net zo fijn. Denk aan het aanbieden van een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht, schenken van de wijnen of andere ingrediƫnten voor een onvergetelijke avond voor de ouderen.

Laten we samen de kerstsfeer verspreiden en de ouderen in onze stad een kosteloze geweldige avond bezorgen. Doe je mee? Neem contact op met Noortje Rozema, directeur van Stichting Oog voor Utrecht, via 06 422 56 732 of mail naar info@oogvoorutrecht.nl

Details
Datum: 20 december 2023
Locatie: The Colour Kitchen - Zuilen

Stichting

De Stichting Oog voor Utrecht staat voor aandacht voor de ouderen in Utrecht. Met het doel om eenzaamheid tegen te gaan en zelfredzaamheid te bevorderen. Dit doen zij door het organiseren van diverse activiteiten in de ontmoetingscentra in diverse wijken. Een plek waar mensen letterlijk en figuurlijk gezien en gehoord worden. Lees hier meer over de Stichting Oog voor Utrecht

Ontstaan jaarlijks kerstdiner

Dit jaar vieren we het 20-jarig jubileum gevierd van het Kerstdiner. Een initiatief dat VDW Horecamakelaars samen met Restaurant Jean d'Hubert en Porter destijds startte en wat is uitgegroeid tot een traditie die velen koesteren.

Foto's: Ellen Rietman