Ben je een horecaondernemer in de regio Haarlem en overweeg je de zaak te verkopen? We snappen als geen ander dat dit niet zomaar een besluit. Mocht je eerst eens willen weten hoeveel je horecabedrijf en/of -vastgoed waard is? Vraag dan nu een vrijblijvend waardeadviesgesprek aan. Onze ervaren horecamakelaars staan voor je klaar. Lees meer over dit proces en vraag gelijk een waarde advies aan:

Verkoopproces

Wellicht heb jij of hebben jullie deze knoop al doorgehakt en is het tijd voor de volgende stap: het verkopen van je horecabedrijf en/of -vastgoed. Maar waar begin je? En hoe ga je verder? Wat komt er allemaal bij kijken? Welke volgende stap is het verstandigst? Waar moet je allemaal op letten bij een overname? Dit zijn allemaal logische vragen waar wij dagelijks mee bezig zijn. Van het bepalen en vaststellen van een vraagprijs tot aan de (financiële) overdracht van het bedrijf. We doen het samen.

Of je nu een restaurant, café of hotel wilt verkopen, onze expertise en ervaring stellen ons in staat om jou de beste begeleiding en advies te bieden voor de meest verstandige keuzes.

Het verkopen of verhuren van een horecabedrijf is complex. Vaak ook emotioneel: al die jarenlange tijd en energie, al die herinneringen. Zaak dus dat het goed en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Niets over het hoofd zien en uiteraard ook het beste uit de onderhandelingen halen.

Van het begeleiden van een verkoop of verhuur (lees hier hoe het gehele proces in zijn werk gaat), of eerder, het moeten beslissen wat wijsheid is.

Welke constructies bestaan er en welke is het meest geschikt voor jou specifieke situatie? Samen bekijken we welke mogelijkheid, constructie en aanpak het beste past bij jouw bedrijf.