Casco horecaruimte

Enschede - Marktstraat 6

Huurprijs € 51.500,- per jaar

Het is niet en/of, laat staan of/of, het is absoluut en/en, hier in Enschede. Op deze schitterende locatie aan de Marktstraat. Waar we casco horecaruimte aanbieden in dé winkel- en horecastraat, die vanaf het station en verschillende invalswegen de Oude Markt met het centrale stadsplein verbindt.
Door de ligging en de fijne winkels en andere horeca in de straat is er altijd wat te doen. Enschede is dan ook een echte groeistad en een warm thuis voor verschillende succesvolle retail- en horecaconcepten in de stad. Neem een Moeke’s, Primark, Decathlon, Loetje, Dille en Kamille, etc.

De groei in Enschede is ook te danken aan de vele toeristen en dagjesmensen vanuit Duitsland en de rest van de regio. De aantrekkelijk binnenstad is namelijk uitstekend bereikbaar, zowel met het openbare vervoer als de auto. En Enschede beschikt over voldoende (betaalde) parkeergelegenheden.
De centrale functie in de regio uit zich in het levendige straatbeeld.
De te verhuren ruimte bedraagt circa 128 m2, gelegen op de begane grond. Het pand beschikt over een volledig gerenoveerde gevel (nog niet op foto’s), die het pand een karakteristieke uitstraling geeft.
Vanwege de ruime horecabestemming die op het pand rust is er ruimte voor ondernemerscreativiteit. Bijvoorbeeld om aan de voorkant uit te breiden met een terras, in goed overleg met de gemeente.

Financiële informatie
Vraaghuurprijs: € 51.500,– excl. BTW per jaar
Huurtermijn: 5 + 5 jaar
Zekerheidsstelling: 3 maanden huur incl. BTW
Opleveringsniveaus: as-is / casco
Voorbehoud van gunning verhuurder
Een duidelijk conceptplan en/of businessplan is een vereiste.

Voor meer informatie, bezichtigingen of vragen neem contact op met de makelaar van dit object Youp Dumont

Makelaar van dit object
Youp Dumont
Telefoonnummer06 27 09 42 52
Kaart