Foto's
360° foto

Welkom bij de club

Amsterdamsestraatweg 378
3551 CW Utrecht
100 m2
36 zitplaatsen
18 terras zitplaatsen
Huurprijs: € 28.661,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 120.000,-

Omschrijving

Deze horecabestemming zie je van mijlenver. Aan de voet van de watertoren op dé Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Tegenover een ruime parkeerplaats direct bij de bushalte, met volop parkeerplek voor de fiets. De bereikbaarheid is een grote troef hier. Net als de attentiewaarde: vele tienduizenden dagelijkse passanten zien jou hier al zitten.

Als je al langer nadenkt over het runnen van een succesvolle zaak, dan is dit jouw (of jullie) moment. De bedrijfsexploitatie van The Food Club in Utrecht is namelijk ter overname beschikbaar. Een succesvolle en instapklare horecaonderneming op een iconische locatie!

Met een ruim terras voor 18 gasten en een gezellig interieur voor nog eens 36 bezoekers, is The Food Club een warm thuis voor iedereen. Wat deze horecazaak onderscheidt, is het glutenvrije concept. Je kunt hier terecht om onbezorgd te genieten. Een claim waar meer dan 300 positieve online recensies het roerend mee eens zijn.

Het concept, de ligging en de gastvrijheid hebben in relatief korte tijd al bijgedragen aan het opbouwen van een grote loyale klantenkring.

De bedrijfsruimte is zogezegd instapklaar, hierdoor profiteer je gelijk van de goedlopende formule. Neem daarom vandaag nog contact op met de makelaar (Robin Keeldar, 06 12 84 14 75) om meer te weten te komen over de overnamemogelijkheden. Wie weet ben jij dan binnenkort dé nieuwe succesondernemer op deze langste winkelstraat van Nederland.

Dus wat je achtergrond ook is; Robin Keeldar rekent de mogelijkheden graag met je (of jullie) door.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 28.661,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 120.000,-
Oppervlakte (VVO)
100 m2
Zitplaatsen
36
Zitplaatsen terras
18
Bouwjaar
2017
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart