Foto's

Welkom aan boord

Thorbeckegracht 129
8011 VS Zwolle
48 m2
1 hotelkamers
Vraagprijs: Op aanvraag
Bedrijfsexploitatie: n.o.t.k.

Omschrijving

Geniet van een unieke ervaring aan boord van de Boat Boutique in Zwolle. Een prachtige boot die voor de (aanstaande) eigenaren prima rendeert als bed & breakfast. Afgemeerd aan de gezellige Thorbeckegracht, in het stadscentrum van de historische Hanzestad Zwolle.

De boot is uitermate smaakvol ingericht en biedt een supercomfortabel verblijf. Gasten spenderen hun dag ontspannen op de boot, gaan erop uit in het centrum van Zwolle en bezoeken een van de vele bezienswaardigheden in de omgeving. De Boat Boutique is in alle gevallen de perfecte uitvalbasis.

Je moet het ruim zien!

Om slechts één van de vele lovende recensies te citeren: “Heel veel ruimte, goed bed, fijne douche: het ontbreekt je aan niets.” Maar, neem het niet van ons aan, neem zelf een kijkje. Zien is geloven. Bel of app de makelaar, Jeroen Pontenagel: 06 20 25 15 03. Hij vertelt je graag meer over dit unieke stekkie.

PS De website, Instagram, de listings op Booking en Airbnb – allen maken onderdeel uit van de overname, dus je kunt direct volle kracht vooruit!

UNIEK:
Overweegt u te gaan varen op het IJsselmeer? In tegenstelling tot de meeste woonschepen kan het met dit woonschip direct, motor starten en gaan! Uiteraard zijn alle certificaten hiervoor aanwezig!

Vraagprijs registergoed (woonschip): € 325.000,– k.k.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Boat Boutique omvattende de inrichting & inventaris, handelsnaam, website en goodwill: € 40.000,–
Totaal: € 365.000,– k.k.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Hotel
Vraagprijs
Op aanvraag
Bedrijfsexploitatie
n.o.t.k.
Oppervlakte (VVO)
48 m2
Liggingskenmerken
Woongebied, Winkelcentrum
Hotelkamers
1
Bouwjaar
1913
Terras
Nee
Woonruimte
Ja
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart