Foto's
Video

Wake-up call

Appelmarkt 10
8701 KH Bolsward
260 m2
9 hotelkamers
Huurprijs: € 50.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 195.000,-

Omschrijving

Mooie deal voor een wakkere ondernemer: de overname van het eigentijdse Snoozz Hotels, gevestigd in een historisch pand, in het absolute hart van de Friese Hanze Elfstedenstad Bolsward.

Dit boutique hotel heeft in no-time de harten veroverd van bezoekers uit alle windstreken. Alleen al op Google hebben meer dan 125 recensenten Snoozz beoordeeld met een veelzeggende 4,8 (!) uit 5, in amper drie jaar tijd.

Sinds 2021 biedt dit zelfservicehotel dan ook alles wat je als gast maar kunt wensen. Zoals snelle service zonder een traditionele receptie, dankzij een innovatief systeem waarmee ze met een eenvoudige swipe op hun telefoon de entree- en hotelkamerdeuren openen. Gratis parkeergelegenheid op slechts 5 minuten loopafstand van het hotel. En fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Tel daar de luxe en comfort van de vijf hotelkamers bij op. Uitgerust met alle moderne gemakken. Plus een prachtig uitzicht over de binnenstad van Bolsward. De ideale setting voor een ontspannen verblijf.

Ultieme uitvalsbasis

Op een steenworp afstand bevinden zich winkels, restaurants en natuurgebieden, dus voor een avondje uit, lekker het terras op of juist de natuur in, is de locatie van Snoozz Hotels perfect. Ondertussen ontdekken gasten de rijke geschiedenis en charme van Bolsward, met zijn pittoreske centrum en jaarlijkse evenementen zoals de Friese Rijwiel Elfstedentocht.

Lucratieve investering

Met de overname van het hotel investeer je in een gespreid bed, in een bloeiende toeristische bestemming. Neem contact op met Jorran Erftemeijer voor meer informatie: 06 12 77 13 53. Tip, bel of app vandaag nog, want Snoozz is een kans om niet te laten liggen.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Hotel
Huurprijs
€ 50.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 195.000,-
Oppervlakte (VVO)
260 m2
Liggingskenmerken
In centrum
Hotelkamers
9
Bouwjaar
1869
Terras
Nee
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart