Foto's
Plattegrond

Voortvarend aan de Vecht

Dorpsstraat 100
1393 NK Nigtevecht
158 m2
Huurprijs: € 34.200,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 59.500,-

Omschrijving

Al in de 17e eeuw trekken voortvarende Amsterdammers naar Vecht als ze even eruit willen. Deze rivier, met de mooiste landhuizen van Nederland, is een attractie voor heel Noord-Holland en Utrecht. Een even spannende als veilige nieuwe thuishaven voor jouw, of jullie, horecadroom.

We hebben het over de overname van de Waterkant. Een geliefd eetcafé, pal aan het water waar het zomers gezellig druk is met bootjes. Locatie: Nigtevecht. Net zo dichtbij Amsterdam als Utrecht. Een heerlijke bestemming voor dagjesmensen, toeristen, omwonenden en booteigenaren.

Compleet met terras aan het water, mét een ‘drive’-thru (steiger) om sloepjes te bevoorraden.

Ter overname zijn het huurdersbelang en de bedrijfsexploitatie, wat betekent dat je direct aan de slag kunt. Jaarrond, in het knusse café waar vaste en spontane gasten een hapje en drankje doen. Met van april tot en met oktober daarbij opgeteld alles wat op het terras en de aanlegsteiger komt genieten van het moois dat de Waterkant te bieden heeft. Als kers op de taart is er ook nog een dienstwoning beschikbaar.

Een sublieme gelegenheid voor een ondernemer die klaar is om het roer over te nemen en voort te borduren op het huidige succes. Bel of app Robin Keeldar, 06 33350310, om deze kans niet aan je voorbij te laten varen.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Cafetaria, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 34.200,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 59.500,-
Oppervlakte (VVO)
158 m2
Liggingskenmerken
Aan water, Woongebied, Vrij uitzicht, Aan vaarwater
Bouwjaar
1850
Terras
Ja
Woonruimte
Ja
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart