Foto's

Vaste waarde in Zeist

Laan van Vollenhove 3203
3706 AR Zeist
259 m2
80 zitplaatsen
Huurprijs: € 55.871,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 49.500,-

Omschrijving

Sinds jaar en dag een belevenis voor jong en oud. Supersmakelijk. En net zo aantrekkelijk als de bloem waar ze naar vernoemd is, Blue Lotus in Zeist. Een Chinees-Thais restaurant uit het boekje, dat nu beschikbaar is voor een nieuwe ondernemer.

Het restaurant heeft een authentieke oosterse uitstraling en is voorzien van alle benodigdheden. Door meerdere prachtige aquaria heeft het restaurant een indeling om heerlijk bij weg te dromen. Terwijl je in alle rust de kaart doorneemt.

Voor bezoekers die minder tijd hebben, is er de afhaal. Die goed loopt, mede dankzij de gunstige ligging in het drukke winkelcentrum Vollenhove. Een locatie die door de nabijgelegen Rijksweg A28 ook perfect bereikbaar is per auto. Compleet met, want winkelcentrum, een overvloed aan gratis parkeeropties!

Strik erom?

Zo kant en klaar op een presenteerblaadje is Blue Lotus praktisch een cadeautje. Met 80 zitplaatsen binnen. Een keuken voorzien van alle apparatuur. Goedlopende afhaal. Die uitnodigende bar en dan zijn er nog die ruime opslagmogelijkheden.

Neem contact op met de makelaar van dit tijdloze object voor meer informatie en/of om een bezichtiging te plannen.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 55.871,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 49.500,-
Oppervlakte (VVO)
259 m2
Liggingskenmerken
Woongebied
Zitplaatsen
80
Bouwjaar
1971
Terras
Nee
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart