Foto's

Value for money

Europaplein 20
8915 CL Leeuwarden
1.885 m2
45 hotelkamers
90 zitplaatsen
50 terras zitplaatsen
Vraagprijs: Op aanvraag

Omschrijving

Waar voor je geld. Dat gaat hier op voor de bezoekers van het hotel en restaurant én dat gaat op voor de aanstaande koper van het onroerend goed en inventaris. Eurohotel in Leeuwarden is een warm welkom voor iedereen die wil genieten van een comfortabel en gastvrij verblijf. Compleet met culinaire lokale Friese specialiteiten in het uitstekende restaurant WKNDS.

Het hotel bevindt zich op loopafstand (15min!) van de historische binnenstad van Leeuwarden en het is goed bereikbaar, zowel met eigen als het openbaar vervoer. De uitvalswegen richting Zwolle, Groningen en Amsterdam zijn nabij, en er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt voor de gasten.
Met 45 hotelkamers voorziet Eurohotel in zowel kortstondige als langere verblijven in het prachtige Friesland. De een- en tweepersoonskamers zijn van alle gemakken voorzien. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met douche, föhn, telefoon en televisie. De comfortabele bedden zorgen voor een goede nachtrust, zodat gasten de volgende dag fris en energiek beginnen.

In WKNDS start je de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in het sfeervolle restaurant, dat vervolgens open is voor lunch en diner. Met 90 zitplaatsen biedt het restaurant een zee van ruimte, binnen een gezellige ambiance.

Voor zakelijke borrels, feesten of partijen is er bovendien nog een zaal van circa 75 m2 die geschikt is voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een vergadering, zakelijke borrel of receptie, bij Eurohotel zit je goed. Zowel binnen, als (meer dan 120 dagen per jaar) lekker buiten op het zonnige terras.
Bottom line? Het hotel doet haar naam eer aan als het gaat over return on investment. Neem contact op met Jorran Erftemeijer, , voor meer informatie!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Hotel
Vraagprijs
Op aanvraag
Oppervlakte (VVO)
1.885 m2
Liggingskenmerken
Aan een drukke straat, In centrum, Woongebied
Zitplaatsen
90
Zitplaatsen terras
50
Hotelkamers
45
Bouwjaar
1958
Terras
Ja
Woonruimte
Mogelijk

Bekijk op de kaart