Foto's

Utrechtse Thuisbezorgtopper

W.A. Vultostraat 47
3523 TT Utrecht
90 m2
12 zitplaatsen
Huurprijs: € 18.893,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 57.500,-

Omschrijving

Altijd al een afhaal en -bezorgrestaurant willen runnen? Of ben je op zoek naar een locatie voor uitbreiding van een bestaande formule? Dan hebben we goed nieuws, in de vorm van Eethuisje Zinna. Een Utrechtse Thuisbezorgtopper met pit.

Dit leuke Surinaamse restaurant is op zoek naar een opvolger. Het restaurant serveert heerlijke authentieke Surinaamse gerechten. Gemaakt met liefde. Voor catering, bezorging en afhaal. Ter plekke consumeren kan ook; hoewel er momenteel geen zitplaatsen binnen zijn gerealiseerd, valt dit wel binnen het bestemmingsplan.

Voor afhalen en bezorgen is de ligging aan de W.A. Vultostraat, vlakbij de Vaartsche Rijn en het Hart van Hoograven, ideaal. Je bestrijkt er een enorm groot en dichtbevolkt verzorgingsgebied mee. Met het winkelcentrum Hart van Hoograven, voorzien van meerdere (buurt)voorzieningen waaronder de Albert Heijn, op minder dan 500 meter afstand.

Voor de cateringactiviteit ligt de hele provincie aan je voeten.

Warm aanbevolen overnamekans!

De keuken is voorzien van alle apparatuur die het huidige concept vereist, en daarmee ook klaar voor soortgelijke concepten. Bestellen maar? Bel of app Robin Keeldar op 06 12 84 14 75 of mail: rkeeldar@vdweerd.nl

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Cafetaria, Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 18.893,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 57.500,-
Oppervlakte (VVO)
90 m2
Liggingskenmerken
Woongebied
Zitplaatsen
12
Bouwjaar
1930
Terras
Nee
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart