Verhuurd
Foto's
Plattegronden

Uniek ‘brandspuithuisje’

Wagenstraat 50
3581 WR Utrecht
57 m2
25 zitplaatsen
Huurprijs: € 16.059,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 245.000,-

Omschrijving

Het aantal keer dat we in de afgelopen drie decennia een voormalig brandspuithuisje in de verkoop kregen? Minder dan één? Alleen daardoor is Broodnodig Op ’t Spoor een unicum! Ook bijzonder is de ligging, direct aan het spoor. Mét riant terras – en dat in een enorm populaire wijk in Utrecht.

De koffiebar is dé blikvanger van het Maliekwartier. Vele duizenden Utrechters rijden, fietsen en lopen er elke dag langs, via de Burgemeester Reigerstraat. Extra reclame ontvangt Broodnodig bovendien vanuit de trein: ieder uur passeert er eentje (tussen 11:00 en 17:00). Aangezien het op steenworpafstand gelegen Spoorwegmuseum het eindstation is van de trein, passeert de trein in een rustig tempo.

Een derde factor die bijdraagt aan een continue stroom van klanten is de nabijheid van winkels en andere horecagelegenheid. Tel daar de bedrijvigheid van de Maliebaan bij op, met hotspots als het Wilhelminapark, spoorwegmuseum en de schouwburg om de hoek… Aan aanloop geen gebrek.

Niet in de laatste plaats is het natuurlijk Broodnodig Op ’t Spoor zelf, met dat unieke terras, waarom je hier nooit om werk verlegen zit. Geen betere reclame dan mond-tot-mond. Vele vaste gasten komen terug voor de warme en uitnodigende sfeer, de hoogwaardige koffiecreaties, de ronduit heerlijke gebakjes en smakelijke lichte maaltijden.

Uitstekend vertrekpunt
Zin om als nieuwe eigenaar de bestaande, uitstekende reputatie verder uit bouwen? Toe aan een nieuw avontuur? Bel of app (in de sneltreinvaart) dan Cas Meuleman op 06 82 04 11 07.

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type horeca
Cafetaria, Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 16.059,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 245.000,-
Oppervlakte (VVO)
57 m2
Zitplaatsen
25
Bouwjaar
1984
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart