Foto's

Think Big!

George Gershwinlaan 534
1082 MT Amsterdam
136 m2
45 zitplaatsen
30 terras zitplaatsen
Huurprijs: € 39.000,- per maand
Bedrijfsexploitatie: € 200.000,-

Omschrijving

Wat hebben deze organisaties met elkaar gemeen? ING, ABN AMRO, VU, RAI, WTC, APG, Akzo Nobel, Google, Edelman, om slechts enkele van de 2.645 bedrijfsnamen te noemen? Hint: ze zijn allemaal op de Zuidas te vinden. En hun 60.000 werknemers daar combineren hun werkzaamheden graag met een goed verzorgde lunch of diner bij deze pizzeria. Als take-away of delivery, of lekker in het restaurant zelf, of op het zonnige terras.

Een mooie, grote doelgroep, en dat op slechts 15 minuten fietsen van hartje Amsterdam. Een verzorgingsgebied om de spreekwoordelijke vingers bij af te likken. Alle reden om enthousiast te zijn over de mogelijkheid om deze pizzeria over te nemen. Voor wie graag snel beslist. Want de ervaring leert dat dergelijke objecten op dit soort hotspots snel nieuwe invulling vinden, áls ze al op de markt komen.

De pizzeria nu

Bij deze pizzeria draait alles om liefde voor Napolitaanse pizza en culinaire creativiteit. Je vindt de zaak aan de George Gershwinlaan 534, in het kloppende hart van de Zuidas. Met een altijd veranderd menu, vol nieuwe en spannende smaken voor drukke kantoorwerkers, zakenmensen, buurtbewoners en studenten. Eenmaal geproefd ontdek je snel waarom juist deze pizzeria de favoriete keuze is voor velen in de Zuidas.

Het enthousiasme van gasten blijkt ook uit de vele positieve recensies, waarin deze mooie zaak volop geprezen wordt. “Of je nu langskomt voor een snelle lunch, een gezellig diner of een borrel met collega’s, hier ben je aan het juiste adres!”

Aan het juiste adres bij jou of jullie dus. Bel voor meer informatie en een bezichtiging met VDW Horecamakelaars. Mocht het je vooral om de locatie, de ruimte en de inventaris te doen zijn, en zie je een nog betere toekomst hier voor een ander concept dan pizza? Geen punt! Ook dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Jorran Erftemeijer op .

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Café-restaurant
Huurprijs
€ 39.000,- per maand
Bedrijfsexploitatie
€ 200.000,-
Oppervlakte (VVO)
136 m2
Zitplaatsen
45
Zitplaatsen terras
30
Bouwjaar
2016
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart