Foto's
Video
Plattegronden

Spicy tip in Amersfoort

Kamp 10
3811 AR Amersfoort
214 m2
61 zitplaatsen
16 terras zitplaatsen
Huurprijs: € 33.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 245.000,-

Omschrijving

Vanwege persoonlijke omstandigheden komt deze succesvolle horecalocatie op de markt. Een volledig uitgerust restaurant dat recentelijk zijn deuren heeft geopend en direct succesvol is gebleken.

Het restaurant bevindt zich in een prachtig monumentaal pand dat onlangs volledig gerenoveerd is. De locatie is ideaal: naast de stadspoort van Amersfoort, een historisch en drukbezocht gedeelte van de stad. Bovendien is er een grote parkeergarage op slechts een steenworp afstand, wat de bereikbaarheid zeer goed maakt.

De instapklare locatie biedt plaats aan circa 50 gasten in het restaurant, in de gewelfde kelder is er nog eens plaats voor 15 gasten. De combinatie van een prachtige locatie met een gunstige huurprijs, een complete inrichting en bewezen succes maakt dit de perfecte overnamekans voor iedere horecaondernemer.

Voor meer informatie en-/of het inplannen van een bezichtiging neem contact op met de makelaar, Cas Meuleman: 06 82 04 11 07. Hij licht graag toe waarom je hier alle ingrediënten in handen hebt om er een blijvend succes van te maken.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Afhaal- en bezorglocatie, Café-restaurant, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 33.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 245.000,-
Oppervlakte (VVO)
214 m2
Liggingskenmerken
In centrum
Zitplaatsen
61
Zitplaatsen terras
16
Bouwjaar
1667
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart