Verhuurd onder voorbehoud
Foto's
Plattegronden

Smaakt naar meer

Bemuurde Weerd O.Z. 36
3514 AP Utrecht
81 m2
Huurprijs: € 12.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 57.500,-

Omschrijving

Op de Bemuurde Weerd Oostzijde, aan dé Weerdsluis, waar het dankzij die gevelbanken een soort Parijs is geworden. Precies daar steelt deze gezelligste huiskamer van Utrecht de show. Meneer Peer. Aangenaam!

Waarom komt een mooie zaak als deze op de markt? Het antwoord is omdat Mevrouw Peer, eventjes verderop in de stad, wil dat Meneer Peer thuiskomt. De ondernemers gaan zich concentreren op één onderneming. Wat een bijzondere kans betekent voor een enthousiaste overnamekandidaat.

De authentieke en sfeervolle zaak is door twee vriendinnen met hart voor het vak opgezet. Dat is niet alleen te zien in de uitstraling van de zaak, maar ook aan de producten en service. Vandaar dat het voor velen snel een thuishonk is geworden. En het er een komen en gaan is van locals tot toeristen, van studenten tot een zakelijk publiek.

Meneer Peer. In een notendop. Voorzien van alle benodigdheden die deze zaak zo geliefd heeft gemaakt. Op een presenteerblaadje.

Zin om je tanden erin te zetten? App of bel snel naar de makelaar om de hoek, Hubert Roos, 06 12 84 14 75 of hroos@vdweerd.nl, en plan vandaag nog een bezichtiging in.

Kenmerken

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Type horeca
Café-restaurant, Restaurant, Eetcafé, Lunchroom
Huurprijs
€ 12.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 57.500,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
81 m2
Regio
Utrecht, Utrecht (stad)
Liggingskenmerken
Winkelgebied stadscentrum
Bouwjaar
1900
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart