Foto's
Video
Plattegronden

Room(s) with a view

Dekemawei 9
9024 BE Weidum
1.206 m2
20 hotelkamers
Vraagprijs: € 1.850.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie: € 325.000,-

Omschrijving

Kijk, dát is nog eens een uitzicht. Dit moeten haast wel de meest romantische hotelkamers van Nederland zijn. Vrijstaand. In het weiland. Bucketlist-materiaal. En er is meer om trots op te zijn als aanstaande eigenaar van Weidumerhout.

Naast de 10 Hotelcubes beschikt deze majestueuze kop-hals-romp boerderij over nog eens tien kamers binnen. En om de verzameling compleet te maken zijn er ook nog twee hotelkamers op het water. In tiny-house-woonbootvorm, met ieder eigen slaapkamer, badkamer, keuken en zitgedeelte.

Hypermoderne, ecologische, accommodaties in een tijdloze omgeving; je waant je er in de toekomst van gastvrijheid.

Camperplaatsen, zaalverhuur, restaurant, sauna. Weidumerhout heeft het allemaal. Omringd door prachtige natuur in een betoverend landschap. Een onvergetelijke ervaring. Een plek waar je met veel plezier meer dan eens naar terugkeert.

Lonkend perspectief
Voor de overnamekandidaat geldt dat het avontuur lonkt. Als nieuwe eigenaar bouw je direct voort op wat er al staat (dat is nogal wat) en je kunt er een eigen stempel op drukken. Nóg duurzamer, of nog culinairder, óf… the spreekwoordelijke sky is the limit.

Hier, vlak onder Leeuwarden, komt je (of jullie) ondernemersdroom uit. Plus, nog afgezien van de zakelijke kant, je zou er maar wonen: uniek!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Dagexploitatie, Hotel, Restaurant
Vraagprijs
€ 1.850.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie
€ 325.000,-
Oppervlakte (VVO)
1.206 m2
Liggingskenmerken
Aan vaarwater
Hotelkamers
20
Terras
Ja
Woonruimte
Ja
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart