Foto's
Plattegrond

Poke Bowl Soest

Soesterbergsestraat 53
3768 EB Soest
136 m2
1 zitplaats
Huurprijs: € 16.238,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 15.000,-

Omschrijving

Een strategisch slim gelegen locatie: in Winkelcentrum Soest-Zuid. Soest staat bekend om haar duinen, bossen, weilanden en heide. Dit winkelcentrum met winkels met kwalitatief hoogwaardige producten trekt een doelgroep aan die ideaal is voor Poke Man en waar Poke Man zich ook mee identificeert. Ook deze plek is, net als de andere Poke Man-vestigingen, omringd met winkels, eetgelegenheden en supermarkten. Hierdoor is de passantenstroom hoger dan gemiddeld.

Dat de potentie van dit concept enorm is, is een gegeven: zo zijn investeringen voor uitbreiding van locaties relatief laag, zijn alle procedures gestandaardiseerd en zijn door het concept het assortiment en de bezorggebieden makkelijk uit te breiden.

Beter gezegd: we hebben er zelfs drie in de aanbieding! Drie Poké Bowl-zaken. Luisterend naar de naam Poke Man. In Bussum, Hilversum en Soest.

Poké Bowls kennen we tegenwoordig allemaal. Deze eeuwenoude succesformule uit Hawaï heeft Europa veroverd. Omdat het lekker is, gezond is en omdat je de ingrediënten zelf naar smaak kan samenstellen.

Poke Man GO!
Jeuken je handen om dit trendy concept over te nemen? In delen, combinatie of in zijn geheel? Let’s go! Neem nu contact op met de makelaar van dit object, Jorran Erftemeier. Via whatsapp of bel 06 1277 1353.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Restaurant
Huurprijs
€ 16.238,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 15.000,-
Oppervlakte (VVO)
136 m2
Liggingskenmerken
Woongebied
Zitplaatsen
1
Bouwjaar
1934
Terras
Nee
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart