Foto's
Plattegronden

Poke Bowl Hilversum

Melkpad 9
1217 JZ Hilversum
89 m2
6 zitplaatsen
Huurprijs: € 12.801,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 60.000,-

Omschrijving

Poke Man zit in Hilversum aan één van de drukste straten, namelijk het Melkpad. Vlakbij deze straat heb je de Groest en om de hoek heb je het treinstation Hilversum. Met recht uitstekend bereikbaar. In dit gebied vind je enorm veel cafés, restaurants, snackbars en ook uitgaansgelegenheden. En dat in de grootste plaats in het Gooi. Bovendien is het Marktplein, waar geregeld evenementen plaatsvinden, om de hoek.

Dat de potentie van dit concept enorm is, is een gegeven: zo zijn investeringen voor uitbreiding van locaties relatief laag, zijn alle procedures gestandaardiseerd en zijn door het concept het assortiment en de bezorggebieden makkelijk uit te breiden.

Beter gezegd: we hebben er zelfs drie in de aanbieding! Drie Poké Bowl-zaken. Luisterend naar de naam Poke Man. In Bussum, Hilversum en Soest.

Poké Bowls kennen we tegenwoordig allemaal. Deze eeuwenoude succesformule uit Hawaï heeft Europa veroverd. Omdat het lekker is, gezond is en omdat je de ingrediënten zelf naar smaak kan samenstellen.

Poke Man GO!
Jeuken je handen om dit trendy concept over te nemen? In delen, combinatie of in zijn geheel? Let’s go! Neem nu contact op met de makelaar van dit object, Jorran Erftemeier. Via whatsapp of bel 06 1277 1353.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Restaurant
Huurprijs
€ 12.801,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 60.000,-
Oppervlakte (VVO)
89 m2
Liggingskenmerken
Winkelcentrum
Zitplaatsen
6
Bouwjaar
1925
Terras
Nee
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart