Foto's
Video
Plattegronden

Piepjonge overnamekans

Professor J. C. Dorststraat 2
9079 KR Sint Jacobiparochie
121 m2
16 terras zitplaatsen
Vraagprijs: € 485.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie: n.o.t.k.

Omschrijving

Vers binnengevlogen in ons aanbod: De Oude Postduif. Een cafetaria mét bedrijfswoning, in Sint Jacobiparochie. Gelegen op slechts 50 meter afstand van de hoofdstraat en De Groate Kerk uit 1843, bevindt het horecabedrijf zich op een bijzondere locatie in de gemeente Waadhoeke.

Dit voormalig postkantoor van Sint Jacobiparochie, met een oppervlakte van circa 230m², bestaat uit twee delen. Aan de ene kant is er de bedrijfswoning, met een oppervlakte van ongeveer 109m². De cafetaria, samen met de ruime garage die dient als opslag, beslaat ongeveer 121m².

Het geheel is altijd goed onderhouden en direct operationeel.
Vanuit de zaak is er directe toegang tot de woning. De woning is ruim van opzet, met een royale woonkamer, keuken, drie slaapkamers en twee eigen opritten. Alles voorzien van alle moderne gemakken.

Hoogvlieger
Met 20 zitplaatsen binnen en nog eens 16 zitplaatsen op het terras buiten, biedt de cafetaria voldoende plek voor gasten. Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat, is het aantal vaste gasten aanzienlijk. Daarbovenop is er veel spontane aanloop, zowel voor afhaal als consumptie ter plekke.

Nooit meer in de file of fietsen in de regen
Ben je op zoek naar een unieke ondernemingskans in Friesland, met woonruimte, zodat je zeeën van reistijd bespaart? Dan komt De Oude Postduif als geroepen. Bel Gijs Jonker op +31 6 13 65 80 26 en laat je verrassen door de aantrekkelijke vraagprijs voor zowel de roerende als onroerende zaken!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Cafetaria, Lunchroom, Restaurant
Vraagprijs
€ 485.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie
n.o.t.k.
Oppervlakte (VVO)
121 m2
Liggingskenmerken
Aan een rustige straat
Zitplaatsen terras
16
Bouwjaar
1965
Terras
Ja
Woonruimte
Ja
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart