Foto's

Perfecte Timing in Ede

Museumplein 3
6711 NA Ede
753 m2
Huurprijs: € 85.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: n.o.t.k.

Omschrijving

Goed nieuws: “Ede gaat het horecaplein van Ede Centrum groener en nog gezelliger maken. Ondernemers en omwonenden dachten mee over het ontwerp en de terrasopstelling. Met volop ruimte voor terrassen en perfecte bereikbaarheid voor voetgangers en fietsers. Verder wordt het plein zo ingericht dat er nog steeds kleinschalige evenementen kunnen plaatsvinden.”

En… “De uitvoerder doet zijn best om het grootste deel van het plein in april 2023 klaar te hebben.” Wat betekent dat je met een tijdige overname van Red’s Tapas Grill & Bar een voltreffer scoort!

Het grote pand aan het horecaplein is er alvast helemaal klaar voor. Bij binnenkomst – via het overdekte terras – waan je je direct aan de middellandse zee. Het pand beschikt over een ruim restaurantgedeelte op de begane grond. En nog eentje op eerste verdieping. Vanwaar je op de vliering mooi uitkijkt op de drukte beneden.

Op de eerste verdieping is ook een sfeervolle zaal met een aangrenzend (winterproof) dakterras gevestigd. Met deze ruime oppervlakte is er van alles mogelijk, denk aan feesten, bijeenkomsten, vergadering of lezing. De zaalruimte is erbij te huren voor maar liefst € 20.000,- per jaar excl. BTW.

Last but not least, nog een waardevolle aanvulling op de eerste alinea, het plein grenst aan treinstation Ede Centrum. Dat vertaalt zich niet alleen in uitstekende bereikbaarheid, het stimuleert ook de omzet, aangezien gasten met een gerust hart nog een tweede of derde drankje bestellen.

Dus hoogste tijd om te zorgen dat iedereen weet van de nieuwe, frisse wind die hier waait & tel uit je winst.

Soort verkoop/verhuur: verkoop bedrijfsexploitatie + verhuur onroerend goed

Aantal zitplaatsen restaurant begane grond: 70 zitplaatsen
Aantal zitplaatsen restaurant eerste verdieping: 50 zitplaatsen
Aantal zitplaatsen serre: 30 zitplaatsen

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Café-restaurant, Eetcafé, Restaurant, Zalen/partycentrum
Huurprijs
€ 85.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
n.o.t.k.
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
753 m2
Regio
Gelderland
Liggingskenmerken
Wijkwinkelcentrum, Overig
Bouwjaar
1950
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart