Foto's

Perfecte Timing in Ede

Museumplein 3
6711 NA Ede
753 m2
120 zitplaatsen
Huurprijs: € 85.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: n.o.t.k.

Omschrijving

“Het horecaplein in Ede is nu groener en gezelliger dan ooit tevoren! Samen met ondernemers en omwonenden is er nagedacht over het ontwerp en de indeling van de terrassen. Het resultaat is een ruimtelijke opzet die gemakkelijk toegankelijk is voor voetgangers en fietsers. Ook is er gezorgd voor voldoende plek voor terrassen en de mogelijkheid om kleinschalige evenementen te blijven organiseren.”

Met de overname van Red’s Tapas Grill & Bar scoor je een voltreffer!

Het grote pand aan het horecaplein is er alvast helemaal klaar voor. Bij binnenkomst – via het overdekte terras – waan je je direct aan de middellandse zee. Het pand beschikt over een ruim restaurantgedeelte op de begane grond. En nog eentje op eerste verdieping. Vanwaar je op de vliering mooi uitkijkt op de drukte beneden.

Op de eerste verdieping is ook een sfeervolle zaal met een aangrenzend (winterproof) dakterras gevestigd. Met deze ruime oppervlakte is er van alles mogelijk, denk aan feesten, bijeenkomsten, vergadering of lezing. De zaalruimte is erbij te huren voor maar liefst € 20.000,- per jaar excl. BTW.

Last but not least, nog een waardevolle aanvulling op de eerste alinea, het plein grenst aan treinstation Ede Centrum. Dat vertaalt zich niet alleen in uitstekende bereikbaarheid, het stimuleert ook de omzet, aangezien gasten met een gerust hart nog een tweede of derde drankje bestellen.

Dus hoogste tijd om te zorgen dat iedereen weet van de nieuwe, frisse wind die hier waait & tel uit je winst.

Soort verkoop/verhuur: verkoop bedrijfsexploitatie + verhuur onroerend goed

Aantal zitplaatsen restaurant begane grond: 70 zitplaatsen
Aantal zitplaatsen restaurant eerste verdieping: 50 zitplaatsen
Aantal zitplaatsen serre: 30 zitplaatsen

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Restaurant, Zalen/partycentrum
Huurprijs
€ 85.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
n.o.t.k.
Oppervlakte (VVO)
753 m2
Zitplaatsen
120
Bouwjaar
1950
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart