Foto's
Video
Plattegrond

Opportunità unica

Steynlaan 24
3701 EG Zeist
109 m2
Huurprijs: € 29.716,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 77.500,-

Omschrijving

Restaurant, kookstudio, catering, afhaal. Koffie, lunch, wijn, diner. In het hart van het sfeervolle Zeist, te midden van de levendige gemeenschap, met het hart op de juiste plaats voor heerlijk eten, vind je deze charmante Italiaan. Ter overname!

Met zijn gezellige zitplaatsen en een menu vol met verfijnde Italiaanse recepten, heeft dit restaurant de harten van de lokale bevolking veroverd. En heeft het een loyale klantenkring opgebouwd. Gasten die de multifunctionele zaak waarderen met een 4,6 op Google (266 beoordelingen). Dat kan alleen maar lekker zijn.

Gelegen in een drukbezocht gebied, is de locatie van dit restaurant ronduit goed. Of het nu gaat om buurtbewoners die hier regelmatig komen of toeristen die worden aangetrokken door de heerlijke geuren die uit de keuken komen. Wie een voet over de drempel zet, is direct verkocht.

Met een volledig uitgeruste keuken en een bewezen staat van dienst, is deze eetgelegenheid helemaal klaar voor een vlotte overgang in nieuwe handen.

Mis deze kans niet om de nieuwe eigenaar te worden van dit uiterst charmante Italiaanse restaurant in Zeist. Neem contact op met Robin Keeldar via 0612841475 en ontdek la bella vita da imprenditore nella ristorazione!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Restaurant
Huurprijs
€ 29.716,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 77.500,-
Oppervlakte (VVO)
109 m2
Liggingskenmerken
Winkelcentrum
Bouwjaar
1910
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart