Foto's
Plattegrond
360° foto's

Op het goede leven!

Adriaan Dortsmanplein 1
1411 RC Naarden
348 m2
Huurprijs: € 92.951,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 248.500,-

Omschrijving

Levenswater, dat is de letterlijke vertaling van Acquavite. Een toepasselijke naam voor de bron van levendigheid waar dit restaurant voor staat. Als (nieuwe) ondernemer kun je hier je hart ophalen. Dit is Naarden-Vesting, het Gooi, en de noordelijke Randstad, op z’n best.

Acquavite vind je in de oude Promerskazerne. Als gezegd, in Naarden-Vesting. Prachtig gesitueerd in het historische pand, met unieke uitstraling en bijzondere eigenschappen. Neem alleen al die binnentuin!

De huidige Italiaans georiënteerde keuken kenmerkt zich door kwaliteit. Kwaliteit om over naar huis te schrijven. Dit zie je terug in de gastronomische gerechten en de uitgebalanceerde wijnkaart.

Het hart van de zaak
In totaal zijn er ongeveer 60 zitplaatsen binnen. Daarnaast is er een private dining met plek voor 28 gasten. Bovendien, als pièce de résistance, is de kazerne zelf ook beschikbaar ’s avonds en in weekenden. Waardoor diners tot 200 gasten mogelijk zijn.

Ideaal in aanvulling op het gebruik van de locatie als feest- en/of (populaire!) bruiloftslocatie.

Dan is er nog het terras, wat nog uit te breiden is. Met liefst 100 zitplaatsen, nu al. Tel daar een grote parkeerplaats voor de deur bij op. Uitstekende bereikbaarheid (20 minuten van Amsterdam), perfect ook voor het zakelijk publiek.

Het cliché daargelaten; het geheel is hier echt groter dan de som der delen. Nog een laatste wapenfeit ter onderstreping daarvan? De servicekosten zijn inclusief gas, water en elektra. Dat scheelt alvast een slok op een borrel.

Een kans om snel te verzilveren?

Bestemmingsplan (mogelijkheden): Café, restaurant, dag exploitatie
Energielabel: Onbekend
Aantal zitplaatsen restaurant: 88 zitplaatsen
Aantal zitplaatsen terras: 100 zitplaatsen

Contact
Voor meer informatie, vragen of bezichtigen neem contact op met de makelaar van dit object

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Zalen/partycentrum, Restaurant, Café-restaurant
Huurprijs
€ 92.951,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 248.500,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
348 m2
Regio
Noord-Holland
Liggingskenmerken
In woonwijk
Bouwjaar
1877
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart