Foto's
Plattegronden

Nieuwe aflevering van The Crown

Luttekestraat 2
8011 LR Zwolle
278 m2
Huurprijs: € 57.500,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 180.000,-

Omschrijving

In het centrum van Zwolle vind je The Crown. Op een absolute koning van een A1-locatie, omdat het hoekpand van twee drukke straten profiteert. Aan de rechterzijkant zit dé uitgaansstraat (Voorstraat) van Zwolle en aan de voorkant is de Luttekestraat, die direct verbonden is aan de Grote Markt van Zwolle, het bruisende centrum van deze Hanzestad.

Bereid je voor op een stroom van bezoekers, zodra je na overname hier de deuren opent. In avonden wordt de Luttekestraat overspoeld met feestgangers en op de dagen is er het winkelend publiek dat graag een bakkie, hapje of drankje komt doen.
Dag- of avondhoreca, de locatie biedt bijna 100% garantie op succes. De vorige exploitant heeft dat 28 jaar lang aan den lijve ondervonden! En ook de huidige ondernemer, die stopt om te genieten van de oude dag, kan dit beamen.

We zoeken een troonopvolger die de zaak naar zijn of haar hand weet te zetten. Die het haast middeleeuwse feestkasteel beneden tot grotere hoogten brengt en de eerste verdieping slim uit weet te nutten. Kolfje naar jouw, of jullie, hand? Bel of app Jeroen Pontenagel: +31 6 20 25 15 03 en ontdek de talrijke mogelijkheden.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Cafetaria, Dagexploitatie
Huurprijs
€ 57.500,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 180.000,-
Oppervlakte (VVO)
278 m2
Liggingskenmerken
In centrum, Winkelcentrum
Terras
Nee
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart