Foto's
Plattegronden

Nieuw in Woerden

Utrechtsestraatweg 33
3445 AM Woerden
575 m2
Huurprijs: € 90.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 60.000,-

Omschrijving

De Romeinen die rond 41 na Chr. het castellum Laurium op deze plek stichtten, wisten al hoe ideaal de ligging hier is. In het groene hart van wat nu de Randstad is. In Woerden. Waar we aan de Utrechtsestraatweg nog een novum hebben: een top horecaobject als ijzersterke thuisbasis voor je, of jullie, bedrijfsplan.

Het historische centrum met zijn eeuwenoude panden en de altijd levendige winkelstraten zorgen ervoor dat dit de ideale horecalocatie is. Met Harmelen, Kamerik en Zegveld om de hoek. Super ook voor een (aanvullende) bezorgformule.
Wat de invulling ook wordt, tijdens de koude wintermaanden genieten bezoekers heerlijk warm binnen bij de openhaard en in de zomer van het zonnetje op het grote terras. Jaarrond rekenen de vele vaste en nieuwe gasten hier op de even smaakvolle als sfeervolle invulling van hun middag of avondje uit.

Het betreft een overname van het huurdersbelang alsook de inventarisstukken. Dus is deze topovername precies wat je zoekt? Of anders, kolfje naar jullie hand? Aarzel dan niet en neem direct contact op met overname‑ en vastgoedadviseur Cas Meuleman voor meer informatie.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Café-restaurant, Casco-horecaruimte, Restaurant
Huurprijs
€ 90.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 60.000,-
Oppervlakte (VVO)
575 m2
Liggingskenmerken
Woongebied
Bouwjaar
1899
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart