Foto's
Video
Plattegronden
360° foto's

Nieuw in Nieuw-Vennep

Venneperhof 8
2151 AZ Nieuw-Vennep
300 m2
Vraagprijs: € 725.000,- k.k.
Huurprijs: € 60.000,- per jaar

Omschrijving

Een eigentijds pand, een interieur dat klaar is om jouw persoonlijke stempel erop te zetten en dat alles op een superstrategische locatie. Omringd door een sterke mix van winkels, kantoren en levendige woonwijken.

Hier, op Venneperhof 8a, kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Of je nu een nieuw grand-café of een gezellige eetgelegenheid wil creëren, daghoreca, een chic restaurant of bezorg en take-away; de mogelijkheden om deze horecazaak geheel naar eigen wens in te richten zijn onbeperkt.

Flexibiliteit troef

Naast de enorme capaciteit van 144 zitplaatsen, is er nog meer om enthousiast over te zijn. Via de achterdeur kom je direct bij een gratis parkeerplaats. Daarnaast bevinden zich recht achter de achterdeur twee no parking plekken, die bijzonder handig zijn voor eventuele bezorging.

Als ondernemer kun je hier echt je hart ophalen. Is dat precies waar je naar zoek bent? Bel of app dan Jorran Erftemeijer op 06 12 77 13 53. Om alle details te bespreken, een bezichtiging te regelen en de juiste voorbereidingen te treffen voor een vliegende start.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Café-restaurant, Eetcafé, Lunchroom, Dagexploitatie, Restaurant
Vraagprijs
€ 725.000,- k.k.
Huurprijs
€ 60.000,- per jaar
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
300 m2
Regio
Zuid-Holland
Liggingskenmerken
Wijkwinkelcentrum
Bouwjaar
1977
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart