Foto's
Video's
Plattegronden

Mooi Blond

Grootestraat 27
7571 EK Oldenzaal
40 zitplaatsen
Huurprijs: € 16.800,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 50.000,-

Omschrijving

Leuk, lekker, voortreffelijk, heerlijk, zalig, gastvrij, origineel, relaxt, gezellig, geweldig, knus, huiselijk, perfect, gezond… het regent dikke prima’s in de online recensies! En met jouw, of jullie, aanstaande overname van Blond zien wij alvast uit naar de smakelijke voortzetting daarvan.

Blond, in het hart van Oldenzaal, is een goedlopende zaak waar de passie vanaf spat. Vanaf de eerste dag in 2016 tot nu komen gasten hier maar wat graag voor koffie, lunch, high tea – en ook de catering is populair.

Het concept staat als een huis en het pand zelf heeft een al even grote aantrekkingskracht. Met zijn gevel uit 1937. Comfortabele bedrijfsoppervlakte van circa 148 m2. Ruimte voor 40 zitplaatsen binnen en nog eens 20 extra op het sfeervolle terras.

Grote aantrekkingskracht
Wat Blond verder bijzonder maakt, is de strategische locatie aan een straat met veel passanten. Waardoor het een logische hotspot is voor (vaste en nieuwe) voorbijgangers die zich graag laten verleiden door de heerlijke geuren en aantrekkelijke ambiance.
De volledige verbouwing in 2016 getuigt van een vooruitziende visie en toewijding aan kwaliteit, waardoor het interieur naadloos aansluit bij de moderne trends in de horecabranche. Elk detail is zorgvuldig doordacht en vakkundig uitgevoerd, wat resulteert in een ruimte die even stijlvol als functioneel is.

Lang verhaal kort? Een unieke kans om het nieuwe hoofdstuk te schrijven voor dit bewezen succesverhaal. Neem vandaag nog contact op met Youp Dumont, bel of app . Dan maakt hij graag werk van jullie Oldenzaalse ambitie.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Dagexploitatie, Lunchroom
Huurprijs
€ 16.800,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 50.000,-
Liggingskenmerken
In centrum, Winkelcentrum
Zitplaatsen
40
Bouwjaar
1937
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart