Midden in ’t Gooi

Huurprijs: € 105.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 325.000,-

Omschrijving

Je nieuwe restaurant op een top locatie met een eigentijdse twist? Gevonden! Ons aanbod brengt je rechtstreeks naar centraal in ’t Gooi, waar dit prachtige restaurant te koop staat. Het gebouw, dat dateert uit 1732, ademt rijke geschiedenis. Terwijl het tegelijkertijd een voorschot op de toekomst neemt met een uiterst moderne inventaris. Het bedrijf beschikt over een stabiel team met voldoende, deskundige en gemotiveerde horecamedewerkers, bedient een brede doelgroep (zowel zakelijk als particulier met een groot aantal vaste gasten) en heeft een zeer goede naam en bekendheid in de regio en omstreken op het gebied van gastronomie, gastvrijheid en privé en zakelijke groepsontvangsten. Zowel het monumentale pand als de onderneming worden met zorg onderhouden en zijn in zeer goede staat.

Met een bedrijfsoppervlakte van circa 350 m2 biedt het restaurant volop ruimte om je culinaire visie te realiseren. De locatie heeft 80-100 zitplaatsen, en voor zakelijke bijeenkomsten of privé-evenementen zijn er nog twee aparte vergaderzalen beschikbaar, voor respectievelijk 14 en 40 personen. Een mooie kans om een breed scala aan gasten te bedienen, van romantische diners en familiebijeenkomsten, tot zakelijke conferenties.

Of je al ruimschoots ervaring hebt in de horeca, of een nieuw avontuur wil beginnen, dit horecabedrijf biedt een solide basis voor aanstaand succes. Kortom, hoogste tijd om je eigen stempel drukken op deze historische locatie!

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 325.000,- vrij van BTW
Huurprijs: € 105.000,- excl. BTW p/j (excl. twee appartementen)

Optioneel twee appartementen:
Huurprijs: € 120.000,- excl. BTW p/j (incl. twee appartementen)
Huurinkomsten appartementen: € 20.340,- per jaar.

Voor meer informatie, vragen of bezichtigen neem dan contact op met Jorran Erftemeijer.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Dagexploitatie, Restaurant, Zalen/partycentrum
Huurprijs
€ 105.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 325.000,-
Liggingskenmerken
Woongebied
Zitplaatsen
80
Zitplaatsen terras
60
Bouwjaar
1900
Terras
Ja
Woonruimte
Mogelijk
Overname personeel
Ja