Foto's
Plattegronden

Middelpunt van de belangstelling

Marktstraat 26
8601 CV Sneek
300 m2
60 zitplaatsen
Huurprijs: € 50.000,- per jaar

Omschrijving

Tijd voor iets nieuws in Sneek? Piece of cake! Dit horecapand, gelegen aan de levendige Marktstraat van Sneek, staat voor je klaar. Omringd door een bruisend assortiment aan winkels en restaurants. Midden in wat volgens velen een van de leukste steden van Nederland is.

Met zijn strategische ligging in het kloppende hart van de stad, geniet dit pand dagelijks van een constante stroom lokale bewoners. Met (jaarrond en helemaal in de zomermaanden) een aanzienlijke toestroom van toeristen die Sneek ontdekken. Waarbij een bezoek aan jouw, of jullie, nieuwe stek niet mag ontbreken.

Het pand kan leeg worden opgeleverd, waardoor je als ondernemer de volledige vrijheid hebt om deze droomzaak vorm te geven naar eigen smaak en visie. Of je nu gaat voor een gezellige lunchroom, restaurant of een afhaal- en bezorgconcept, de wereld ligt hier aan je voeten.

Snel schakelen? Bel of app dan Jorran Erftemeijer voor meer informatie: 06 12 77 13 53. Dan begint je avontuur in Sneek wat ons betreft al deze week.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Cafetaria, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 50.000,- per jaar
Oppervlakte (VVO)
300 m2
Zitplaatsen
60
Bouwjaar
1984
Terras
Nee
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart