Foto's
Plattegronden

Maak het verschil

Heuvelweg 9
8105 SZ Luttenberg
307 m2
75 zitplaatsen
Huurprijs: € 29.500,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 47.500,- excl. BTW

Omschrijving

Weet je hoe je op een vakantielocatie hét verschil maakt met gastvrije horeca? Dan nodigt Vakantiepark De Luttenberg je graag uit voor een kennismaking. Aanleiding? De exploitatie van de horecaruimte in het hoofdgebouw is toe aan wat nieuws. Aan jouw geluid, om dit steevast volgeboekte vakantieparadijs als altijd weer onvergetelijk te maken voor de gasten.

De horeca is onderdeel van het hoofdgebouw van het vakantiepark. Het functioneert momenteel als cafetaria en brasserie, maar is naar eigen wens en concept te verbouwen. Dit uiteraard in overleg met de verhuurder.

Het geheel beschikt over een open keuken, voorzien van alle apparatuur om het huidige concept voort te zetten. Deze open keuken grenst aan de cafetariaruimte (ca. 95 m2). Deze is op haar beurt verbonden met de brasserie (66 m2). En dan beschikt het object ook nog eens over een ruim terras aan de voorzijde. Plus, bezoekersmagneet twee, aan de achterzijde grenst het zwembad van het vakantiepark!

Het vakantiepark is het gehele seizoen geopend en is gedurende het hoogseizoen nagenoeg volledig volgeboekt. Hierdoor zijn stabiele omzetten gegarandeerd. Een slimme ondernemer kan bovendien gebruikmaken van de aangrenzende ruimtes in de laagseizoenen. Ook hier geldt: in overleg met verhuurder. De kracht van De Luttenberg is teamspirit.

Grote doelgroep

De geweldig populaire publiekslieveling is goed te bereiken via de nabijgelegen Rijkswegen N348 en N35. Zowel Almelo, Deventer en Zwolle liggen op +- 30 minuten afstand, ideaal voor recreanten die stedentripjes in gedachten hebben. Voor toeristen is er sowieso genoeg te doen: een bezoek aan de prachtige natuurgebieden Luttenberg en Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, de plaatselijke Lourdesgrot, het landbouwmuseum en het Avonturenpark Hellendoorn om maar een paar activiteiten te noemen.

Dus zowel om op adem te komen, als om het ervan te nemen, als om het hele gezin te trakteren op heerlijke lunches, borrels en diners; bij De Luttenberg schuift iedereen graag *bij jullie* aan.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Cafetaria, Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 29.500,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 47.500,- excl. BTW
Oppervlakte (VVO)
307 m2
Zitplaatsen
75
Bouwjaar
1972
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart