Foto's
360° foto

Klaar voor lente, zomer en herfst

Zeeweg 98
2051 EC Overveen
311 m2
105 zitplaatsen
500 terras zitplaatsen
Bedrijfsexploitatie: € 197.500,-

Omschrijving

Nieuw in ons aanbod. Aan de rand van het betoverende strand van Bloemendaal. Deze locatie, met haar verbluffende ligging, is een magneet voor zowel lokale bewoners als toeristen die op zoek zijn naar een onvergetelijke culinaire ervaring met een vleugje strandbries.

Welkom bij Renato’s Beach Club, een oase van rust en zee van ruimte, aan de Zeeweg 98C in Overveen. Gebouwd in 2009, straalt dit restaurant een prachtige architectuur uit die perfect samensmelt met de omgeving en de moderne eisen van de horecabranche.
Aan de rand van een van de drukste stranden van Nederland biedt dit object diverse voordelen die zowel ondernemers als bezoekers plezierig verrassen. De seizoensgebondenheid van het strand is een grote troef; ook in de lente en herfst trekken hordes wandelaars en natuurliefhebbers naar dit schilderachtige gebied.

Droomplek aan het strand
De aantrekkingskracht van Bloemendaal aan Zee als populaire toeristische bestemming is het fundament voor het succes van deze horecagelegenheid. De juiste invulling maakt het plaatje helemaal af: van ontspannen strandbar tot een chic restaurant met een panoramisch uitzicht op zee.

De grote ramen laten veel licht binnen, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat die perfect past bij de locatie aan de kust. Het restaurant biedt daarbij een royaal aantal zitplekken, zowel binnen als op het ruime terras. Met 105 comfortabele plaatsen indoors en een terras voor 500 gasten. Ideaal voor intieme diners, bruisende groepsevenementen en alles daartussenin.

We nodigen je van harte uit om de potentie van dit horecaobject aan de Zeeweg 98C te ontdekken. Een unieke kans om deel uit te maken van dé horecascene in het Bloemendaalse. Neem contact op met Jeroen Pontenagel (+31 6 20 25 15 03) voor details en proef de zilte charme van dit spectaculaire object aan het water.

Huurvoorwaarden
Huurprijs: 110.000,- per jaar (excl. BTW)
Huuringangsdatum: 01 oktober 2021
Huurtermijn: 5 jaar en vijf maanden
Verlengingstermijn(en): 5 jaar
Aanvaarding: In overleg
Zekerheidsstelling: 27.500,-
Model huurovereenkomst: 7:290 BW met bijzondere (horeca) bepalingen

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Restaurant
Bedrijfsexploitatie
€ 197.500,-
Oppervlakte (VVO)
311 m2
Liggingskenmerken
Aan zee
Zitplaatsen
105
Zitplaatsen terras
500
Bouwjaar
2009
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart