Verkocht
Foto's
Video
Plattegronden

Kans in zicht!

Emmalaan 2
1791 AV Den Burg
1.526 m2
Vraagprijs: € 3.150.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie: n.o.t.k.

Omschrijving

Het ligt gewoon in Nederland. De voertaal is Nederlands. Je vind er ook veel Nederlanders. Maar toch is het anders. Het is instant vakantie voor meer dan één miljoen toeristen per jaar! Het is eilandleven. Het is het grootste Waddeneiland van ons land: Texel. Waar jou of jullie horeca-avontuur op het punt staat te beginnen…

Met de deur in huis? Hotel Brasserie den Burg op Texel is te Koop! Midden in het schilderachtige Den Burg. Een zeldzame kans om een bloeiend gastvrij bedrijf over te nemen op dit adembenemende eiland.

Het hotel is een centraal punt voor toeristen en texelaars. Een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van dit prachtige eiland. Met comfortabele en stijlvolle kamers die gasten een ontspannen toevluchtsoord bieden na een dag vol avontuur.

Met 27 kamers en verschillende kamertypes, waaronder suites, is er voor ieder wat wils.

De brasserie is een populaire ontmoetingsplaats. Hier kom je voor de heerlijke gerechten en drankjes in een warme en uitnodigende sfeer. En geniet je van de vriendelijke medewerkers, de netheid en alle aandacht voor detail.

Highlights?
✔️ Bewezen succes: Het hotel heeft een bewezen staat van dienst met een gezonde omzet en winst. Een solide basis voor je investering.
✔️ Loyaliteit van klanten: Veel terugkerende gasten zorgen voor een stabiele inkomstenstroom.
✔️ Groeipotentieel: Met de (almaar groeiende) populariteit van Texel als toeristische bestemming, is er nog veel ruimte voor groei en uitbreiding.
✔️Volledig operationeel: Het geheel is klaar voor een naadloze overgang naar de nieuwe eigenaar.
✔️De omgeving: De natuurlijke schoonheid, die prachtige stranden, tal van recreatieve activiteiten… Ze behoeven geen betoog.

Op slag verkocht?
Groot gelijk! Om deel uit te maken van de unieke Texelse gastvrijheidstraditie, bel of app Jorran Erftemeier:: 06 12 77 13 53. Dan vertelt hij je bovendien graag meer over Hotel Brasserie den Burg én de geweldige, naastgelegen (!), bedrijfswoning mét B&B-vergunning.

Kenmerken

Status
Verkocht
Type horeca
Hotel, Restaurant
Vraagprijs
€ 3.150.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie
n.o.t.k.
Oppervlakte (VVO)
1.526 m2
Liggingskenmerken
Woongebied, Winkelcentrum
Bouwjaar
1929
Terras
Ja
Woonruimte
Ja
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart