Foto's
Plattegronden

Je hebt het in handen

Zevenhuizen 1
3811 CW Amersfoort
33 m2
26 zitplaatsen
60 terras zitplaatsen
Huurprijs: € 39.552,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 95.000,-

Omschrijving

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar het is echt zo. In 1522 (!) legt iemand de eerste steen van het horecabedrijf dat je via VDW in 2024 verwerft. Je hebt de sleutels in handen tot een van de meest tot de verbeelding sprekende overnames van het jaar. Een prachtig café in het historische hart van Amersfoort, waar meer dan 500 jaar geleden al werd geklonken op (jouw of jullie) succes.

Het pand uit 1522 is doordrenkt met de rijke historie van Amersfoort. Het café beschikt over prachtige glas-in-loodramen, die niet alleen een esthetisch hoogtepunt vormen, maar ook bijdragen aan de unieke sfeer binnen. Authentiek is een understatement. De ramen zijn een eyecatcher en geven zowel het interieur als exterieur een eigen karakter, waardoor gasten zich onmiddellijk thuis voelen.

Als muren konden praten…

…dan zijn ze hier nog wel even bezig 😉 Binnen is er in het café ruimte voor 26 zitplaatsen, terwijl het terras buiten nog eens 60 zitplaatsen biedt. Dit maakt het een ideale locatie voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere gezelschappen. Met legendarische dagen in het vooruitschiet, als het terras overuren draait in de zonnige maanden.

Perfecte ligging

De wijk Hof, waar Zevenhuizen 1a zich bevindt, is een van de oudste en meest aantrekkelijke delen van Amersfoort. Complementair aan de ongeëvenaarde charme van het café. De schilderachtige straten en prachtige grachten zorgen bovendien voor een constante stroom van zowel toeristen als lokale bezoekers.

Het is alsof alles hier letterlijk en figuurlijk samenkomt. Heden, verleden, toekomst. Dat unieke pand, de locatie met z’n eeuwigheidswaarde, de tastbare geschiedenis. Om het plaatje compleet te maken op de eerste en tweede verdieping ligt een prachtige woonruimte met maar liefst 3 slaapkamers. Zeer geschikt voor eigen bewoning.

Om de sleutels te bemachtigen, bel of app Jeroen Pontenagel 06 20 25 15 03 of Cas Meuleman 06 82 04 11 07. Ook voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen ben je van harte welkom!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Cafetaria, Dagexploitatie, Restaurant
Huurprijs
€ 39.552,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 95.000,-
Oppervlakte (VVO)
33 m2
Liggingskenmerken
In centrum
Zitplaatsen
26
Zitplaatsen terras
60
Bouwjaar
1522
Terras
Ja
Woonruimte
Ja
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart