Foto's
Plattegrond

Instappen en gaan

Bennebroekerweg 259
1435 CJ Rijsenhout
904 m2
Huurprijs: € 85.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 775.000,-

Omschrijving

Zes volledig geoutilleerde rijdende lunch-/snackrooms. Twee bezorgauto’s. Een complete productieruimte in Rijsenhout met warme en koude keuken, (zeer) grote koel- en vriescel, inclusief een hygiënische verpakkingsstraat voor broodjes en gerechten. En dat is pas het begin van dit avontuur!

Het is de eerste keer dat we een dergelijk uniek concept mogen aanbieden. De Lunchbus. Een full service cateringbedrijf in de omgeving van Schiphol. Een zeer bekende en vooral geliefde verschijning in de gemeente Haarlemmermeer en omstreken.

Naast de bezorging van lunches en snacks met de bussen is het bedrijf gespecialiseerd in warme en koude buffetten, lunches en borrels. Waar je maar wil. Voor gezelschappen van 10 tot 1000 personen!

Pole position
Het kloppend hart van De Lunchbus vind je aan de Bennebroekerweg, op slechts een paar honderd meter van de A4. Het voornaamste werkgebied (Schiphol-terrein) ligt op maar 8 minuten rijden. Verder zijn de lunchbussen kind aan huis op bedrijventerreinen in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Lijnden.

Alles aan boord
In De Lunchbus treffen gasten het gehele assortiment belegde broodjes aan en allerlei andere artikelen. Denk bijvoorbeeld aan koek, snoep, rookwaar, chips, brood, melk en hartige snacks. Klanten bestellen vooraf gehele lunches of los (voorverpakte) verse belegde broodjes. Bovendien is het mogelijk om brood en beleg (en de andere artikelen) los te kopen in de bussen.

Tel daar de catering van warme of koude buffetten bij op. Plus goed verzorgde borrels of feesten op locatie. En het mag duidelijk zijn dat De Lunchbus een geweldige roadshow is. Neem contact op met Jeroen Pontenagel (06 20 25 15 03) als je – voor uitbreiding van een bestaande formule of als nieuwe venture – net zo enthousiast bent als wij.

Soort verkoop/verhuur: verkoop onroerend goed + verkoop bedrijfsexploitatie of verhuur onroerend goed + verkoop bedrijfsexploitatie
Soort: Bedrijfspand met lunchbussen voor catering
Plaats: Rijsenhout
Regio/ligging: Noord-Holland
Bedrijfswoning: nee
Bestemmingsplan (mogelijkheden): Catering, productie keuken, bezorgen en afhaal
Energielabel: Niet verplicht

Oppervlaktes
Oppervlakte totaal: 904 vierkante meter

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 775.000,-
Huurprijs per jaar: € 85.000,- excl. BTW

Meer informatie & contact
Voor meer informatie, vragen of bezichtigen neem contact op met de makelaar van dit object Jeroen Pontenagel.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Cafetaria, Dagexploitatie, Lunchroom
Huurprijs
€ 85.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 775.000,-
Oppervlakte (VVO)
904 m2
Liggingskenmerken
Kantorenpark
Bouwjaar
1995
Terras
Nee
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart