Foto's

Iedereens favoriete tante

Tollenstraat 5
4101 BD Culemborg
67 m2
29 zitplaatsen
19 terras zitplaatsen
Huurprijs: € 18.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 30.000,-

Omschrijving

Word jij ook zo blij van lovende recensies? Dan hebben we een overnamekandidaat om van te smullen: Tante Zas & Co in Culemborg.

“Vandaag heerlijk buiten genoten van de high tea! Goede combi van hartig en zoet, alleen een beetje veel. Dat hadden de serveersters ook gezien: we kregen een doggy bag mee naar huis! Echt goede service, heel vriendelijk personeel en ook gewoon een gezellig, leuk tentje. Aanrader!”

Aan de Tollenstraat biedt deze bloeiende onderneming jou, of jullie, een fantastische kans om direct van start te gaan in de wereld van horeca én retail. Een gouden combi:

“Wat een gezelligheid! Ik word jaloers op alle leuke thee en koffiepotjes, kopjes, de Pip collectie en de bijzondere spaghetti. Ik heb er een leuk kunstwerk kunnen kopen van een kunstenares. En bovenal zo vriendelijke eigenares in deze winkel waar je ook nog eens heerlijk op het terras of binnen kan genieten van een overheerlijke cappuccino ”

Met een trouwe klantenkring, hoef je niet vanaf nul te beginnen. De lunchroom biedt een uitgebreid menu met heerlijke gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. Het gezellige terras is een populaire plek om te genieten van een smakelijke maaltijd en de levendige sfeer van Culemborg. En binnen zit je ook goed:

“We zaten achterin het knusse zaakje, waar je je echt waant in een gezellig theehuisje. De high tea begon met 2 huisgemaakte soepen, een tomatensoep en een pompoensoep. Zoek je een leuk en gezellig zaakje voor een luxe en heerlijke high tea, dan is dit waar je moet zijn!”

De cadeauwinkel is een waardevolle toevoeging aan het bedrijf, met producten die perfect zijn voor elke gelegenheid. Van sieraden tot decoraties. Liefhebbers van creativiteit en originaliteit kunnen hier hun hart ophalen. Met een koffietje erbij natuurlijk:

“Eigenlijk de leukste plek in hartje Culemborg voor een goede koffie, taart en lunch. Ook serveren ze een heerlijke en gezonde ontbijtbowl.”

Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Lang verhaal kort? Dit is een unieke gelegenheid voor ondernemers die dromen van het runnen van een horeca- en retailonderneming. Grijp je kans. Bel of app Robin Keeldar op 06 12 84 14 75 en maak van Tante Zas en Co jouw eigen succesverhaal!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Dagexploitatie, Lunchroom
Huurprijs
€ 18.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 30.000,-
Oppervlakte (VVO)
67 m2
Liggingskenmerken
In centrum
Zitplaatsen
29
Zitplaatsen terras
19
Bouwjaar
1920
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart