Verhuurd
Foto's

Horecaruimte Cruquiuseiland

Metselstraat 44
1019 VH Amsterdam
297 m2
85 zitplaatsen
Huurprijs: € 50.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 50.000,- excl. BTW

Omschrijving

Onder het kantoor van Amvest is een afgezonderde horecaruimte, met eigen ingang, waar tot voor kort de brasserie Cruquius Local was gevestigd. Met de sluiting van deze brasserie kom er per 1 januari 2024 een kansrijke plek vrij voor een nieuw horeca-initiatief.

Wij streven naar de oprichting van ‘Cruquius Deli’, een levendige eetgelegenheid die perfect aansluit bij de karakteristieke kenmerken van het eiland.

Kernwaarden, waaronder dynamiek, toegankelijkheid voor iedereen, een breed publiek aanspreken, gezonde voeding kwaliteit en het versterken van de wijkgemeenschap, vormen de basis van het concept. Ontdek hoe u een belangrijke rol kunt spelen in het voldoen aan de culinaire behoeften van dit prachtige gebied. Samen kun je met Amvest een waardevolle bijdrage leveren aan de levendige gemeenschap van Cruquiuseiland.

Meer informatie? Neem dan contact op met Jorran Erftemeijer, op 06 12 77 13 53 of jerftemeijer@vdweerd.nl. Vraag naar de verschillende mogelijkheden. Hij is je graag van dienst met alles wat je nodig hebt.

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Casco-horecaruimte, Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 50.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 50.000,- excl. BTW
Oppervlakte (VVO)
297 m2
Liggingskenmerken
Woongebied, Bedrijventerrein
Zitplaatsen
85
Bouwjaar
2018
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart