Foto's
Plattegrond

Horecahavenmeester

Wielenlaan 19
8526 GE Boornzwaag
136 m2
75 zitplaatsen
Huurprijs: € 20.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 50.000,- excl. BTW

Omschrijving

Altijd al gedroomd van een eigen restaurant aan de waterkant? Dan hebben we goed nieuws! Dit prachtige restaurant, aan de Wielenlaan 19 in Boornzwaag, is de perfecte plek voor een (startende of ervaren) ondernemer.

Gebouwd in 1995 en met een oppervlakte van ca. 140 m2, biedt dit horeca-object alles wat je nodig hebt om je droom waar te maken.

Het is een superplek voor een horecaondernemer. Een sublieme locatie voor dat café-restaurant aan de haven. Maar op de eerste plaats is het vooral een way-of-life waar je hier voor tekent. Als boegbeeld van de buitensport ben je een veilige thuishaven voor de vele duizenden enthousiaste watersportliefhebbers die hier dagelijkse aanmeren.

Met 75 zitplekken binnen en een ruim terras met 180 (!) zitplaatsen, heb je ook voldoende ruimte om evenementen te houden. Het grote terras is een onmiskenbare troef voor dit restaurant. Goed voor enorme extra omzetmogelijkheden, vooral in de zonnige maanden.

Terwijl gasten genieten van een prachtig uitzicht op het water en een heerlijke maaltijd, profiteer je als overnamekandidaat van de lage omzet gekoppelde huurprijs in verhouding tot de ruimte en locatie. Dit maakt de zaak een uitstekende keuze voor beginnende ondernemers, die willen starten zonder hoge overheadkosten.

Springplank
Klaar om de sprong te wagen? Neem dan vandaag nog contact op met Jorran Erftemeijer , 06 12 77 13 53, voor meer informatie en een bezichtiging!

Huurprijs:
€ 20.000,- + 8% over het meerdere boven de € 200.000,- omzet.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 20.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 50.000,- excl. BTW
Oppervlakte (VVO)
136 m2
Zitplaatsen
75
Bouwjaar
1995
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart