Foto's
Plattegronden

Het stap, dans en feest café Molly’s

Luttekestraat 2
8011 LR Zwolle
278 m2
50 terras zitplaatsen
175 staanplaatsen
Huurprijs: € 57.500,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 149.000,-

Omschrijving

In het centrum van Zwolle vind je Molly’s. Op een absolute koning van een A1-locatie, omdat het hoekpand van twee drukke straten profiteert. Aan de rechterzijkant zit dé uitgaansstraat (Voorstraat) van Zwolle en aan de voorkant is de Luttekestraat, die direct verbonden is aan de Grote Markt van Zwolle, het bruisende centrum van deze Hanzestad.

Bereid je voor op een stroom van bezoekers, zodra je na overname hier de deuren opent. In avonden wordt de Luttekestraat overspoeld met feestgangers en op de dagen is er het winkelend publiek dat graag een bakkie, hapje of drankje komt doen.
Dag- of avondhoreca, de locatie biedt bijna 100% garantie op succes. De vorige exploitant heeft dat 28 jaar lang aan den lijve ondervonden! En ook de huidige ondernemer, die stopt om te genieten van de oude dag, kan dit beamen.

We zoeken een troonopvolger die de zaak naar zijn of haar hand weet te zetten. Die het haast middeleeuwse feestkasteel beneden tot grotere hoogten brengt en de eerste verdieping slim uit weet te nutten. Kolfje naar jouw, of jullie, hand? Bel of app Jeroen Pontenagel: +31 6 20 25 15 03 en ontdek de talrijke mogelijkheden.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Cafetaria, Dagexploitatie
Huurprijs
€ 57.500,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 149.000,-
Oppervlakte (VVO)
278 m2
Liggingskenmerken
In centrum, Winkelcentrum
Zitplaatsen terras
50
Staanplaatsen
175
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart