Foto's
Video
Plattegronden

Helemaal het einde!

Iewal 44
8551 PT Woudsend
544 m2
5 hotelkamers
80 zitplaatsen
80 terras zitplaatsen
Vraagprijs: € 1.075.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie: € 275.000,-

Omschrijving

Watersport, het rijke verenigingsleven, de markten met de streekproducten, de rijksmonumenten; Woudsend (spreek uit Wâldsein, 1000 jaar geleden vernoemd naar ‘het einde van het woud’) is Friesland op z’n mooist. Gelegen tussen Heeg en Balk, midden in het Friese merengebied, direct aan de elfstedenroute, valt alles hier op z’n plek. Des te bijzonderder dat we een Woudsends horecabedrijf in ons aanbod hebben…

…helemaal omdat het niet de eerste de beste onderneming is.

Omke Jan, want daar hebben we het over, is een begrip. Liefhebbers van ‘eten zonder fratsen’ halen er hun hart op aan verse, pure en vooral lokale ingrediënten. Van boeren* uit de omgeving. Waar de chef met zorg, liefde en aandacht de meest smaakvolle gerechten van weet te bereiden.

*In “Omke Jan it ferhaal” stellen deze boeren zich graag aan je voor, en ontdek je wat er nog meer achter de schermen aan rijkdom te vinden is.

Voor bezoekers van de sfeervol ingerichte hotelkamers is Omke Jan een tweede thuis. De plek waar je heerlijk tot rust komt en geniet van de weidse uitzichten over het water en het dorp.

Piet Hein Eek
En het is niet alleen de sfeer, de omgeving, het oog voor detail en de gastvrijheid waardoor de gasten zich direct zo thuis voelen hier. Het interieur draagt direct bij aan de unieke ambiance. Piet Hein Eek tekende voor het ontwerp, architectuur en inrichting. Een eerbetoon aan de oude ‘pleats’.

Tijd voor een nieuw hoofdstuk

Nu de tijd is gekomen om het stokje over te dragen, zoeken we een ondernemer die, of ondernemend stel dat, zin heeft om deze triple A-locatie verder uit te bouwen. Profiterend van de wind in de zeilen, en troefkaarten als:

• Sublieme ligging; dicht bij de randstad, uur reisafstand van Amsterdam en het Gooi.
• Uitzonderlijke situering met terras aan het water, een van de mooiste plekjes aan het water in Friesland!
• Direct naast een 300 jaar oude nog werkende houtzaagmolen.
• Midden tussen de boeren, tuinders en vissers – aan de Elfstedentocht-route.
• Unieke groeipotentie: reële mogelijkheden tot groei van omzet en marge.

Een kolfje naar jouw, of jullie, hand? Neem dan contact op met Jorran Erftemeijer, op 06 12 77 13 53. Vraag naar de verschillende overnamemogelijkheden. Hij is je graag van dienst met alles wat je nodig hebt om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan dit lokale succesverhaal.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Dagexploitatie, Hotel, Restaurant
Vraagprijs
€ 1.075.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie
€ 275.000,-
Oppervlakte (VVO)
544 m2
Zitplaatsen
80
Zitplaatsen terras
80
Hotelkamers
5
Bouwjaar
1890
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart