Foto's
Video's
Plattegronden

Heerenveen ’n Gouden Plak

Paul Krugerkade 1
8441 ER Heerenveen
639 m2
250 zitplaatsen
Huurprijs: € 100.000,- per jaar

Omschrijving

Dat dit een ‘gouden plek’ is, staat al 123 jaar vast. Op 13 januari 1901 opende café-restaurant Paul Kruger zijn deuren op de hoek van de Oude Koemarkt en de Paul Krugerkade. En na al die jaren is het pand nu toe aan nieuw elan.

Goed nieuws voor een ondernemer die de rijke geschiedenis hier als springplank ziet voor de komende 100 jaar. Want zo lang durven we wel vooruit te kijken. Heerenveen, en dan in het bijzonder dit stuk ervan, heeft in principe alles mee.

Dit prachtige gebouw met Grandcafé bestaat uit verschillende ruimtes en iedere ruimte heeft haar eigen karakteristieke eigenschappen. Het object heeft op de begane grond een restaurant met 150 zitplaatsen, keuken, dienstruimte en toiletgroep in de kelder. Bovendien vind je op de eerste verdieping nóg een zaalruimte met 100 zitplaatsen, ook met toiletgroep en dienstruimte.

Combineer dat met de warme en sfeervolle uitstraling van het geheel en je weet dat je hier zo vol zit met zakelijke en particuliere doelgroepen. Vanuit alle lagen van de bevolking. En vanuit alle windstreken.

Zeker in de zomer zie je de diversiteit hier direct goed terug op het terras, met plaats voor 80 gasten. En dan is er nog een geweldig dakterras met fraai uitzicht op het monumentale gemeentehuis van de gemeente Heerenveen. Waar 100 gasten – op die meer dan 120 warme dagen per jaar – genieten van het uitzicht en beste dat jullie kersverse onderneming te bieden heeft.

Dat je goud in handen hebt met de overname van de bedrijfsexploitatie op deze 639m2 (!) bedrijfsoppervlak rekent Jorran Erftemeijer je graag voor.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 100.000,- per jaar
Oppervlakte (VVO)
639 m2
Liggingskenmerken
In centrum
Zitplaatsen
250
Bouwjaar
1900
Terras
Ja
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart