Verhuurd
Foto's
Video
Plattegrond

Goud omrand

Havenhoofd 2
2993 EK Barendrecht
189 m2
70 zitplaatsen
72 terras zitplaatsen
Huurprijs: € 44.275,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 225.000,-

Omschrijving

Vena d’Oro is vrijgekomen voor een nieuwe ondernemer. En dat is een unieke kans, want vele gasten hebben deze locatie in het hart gesloten. Bovendien is het dankzij de verbouwing in 2022 hélémaal af. Om door een ringetje te halen. Elk detail, van de zorgvuldig gekozen materialen tot de geavanceerde apparatuur, draagt bij een geheel dat verfijnd en eigentijds is. Als een kunstwerkje waar design en functionaliteit hand in hand gaan.

Met een riante bedrijfsoppervlakte van zo’n 200m² nodigt deze plek dan ook uit tot groots genieten. Of je nu plaatsneemt in de binnenruimte met 70 zitplaatsen of het zonovergoten terras met 72 zitplekken, elke hoek ademt een gevoel van luxe en intimiteit uit.
Dat het zonnige terras uitkijkt over het water is de ultieme finishing touch. Een sereen uitzicht voor een romantisch diner en sfeervolle setting tijdens speciale evenementen.

De locatie in Barendrecht, de ambiance, de uitstraling, de reputatie, de verbouwing; het is de perfecte start voor een creatief ondernemersavontuur. Neem vandaag nog contact op met Xander Smits of Jorran Erftemeijer, 030 234 50 80, voor een bezichtiging en ontdek de gouden mogelijkheden van dit kant en klare restaurant.

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type horeca
(Eet)café, Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 44.275,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 225.000,-
Oppervlakte (VVO)
189 m2
Liggingskenmerken
Aan vaarwater
Zitplaatsen
70
Zitplaatsen terras
72
Bouwjaar
2005
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart