Foto's
Plattegronden

Gooische bezorgtopper

Melkpad 9
1217 JZ Hilversum
89 m2
1 zitplaats
Huurprijs: € 12.801,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 150.000,-

Omschrijving

In de categorie pakkende bedrijfsnamen hebben we er eentje in de aanbieding. Beter gezegd: we hebben er zelfs drie in de aanbieding! Drie Poké Bowl-zaken. Luisterend naar de naam Poke Man. In Bussum, Hilversum en Soest.

Poké Bowls kennen we tegenwoordig allemaal. Deze eeuwenoude succesformule uit Hawaï heeft Europa veroverd. Omdat het lekker is, gezond is en omdat je de ingrediënten zelf naar smaak kan samenstellen.

Slim gepositioneerd in het Gooi vind je de zaken in:

Bussum
Bussum heet traditioneel een dorp te zijn, maar het heeft een stedelijk aanzien. En een inwonersdemografie die niet op een Poké Bowlletje meer of minder kijken. Omringd door winkels, slagerijen, traiteurs en andere horecagelegenheden is de locatie hier ook uiterst geschikt voor het afhaal- en bezorgconcept. Door de gemêleerde samenstelling van de mensen uit de Randstad waaronder tweeverdieners en ‘yuppen’ is Bussum een ideale uitval plek voor Poke Bowls. Daarnaast is de locatie gelegen op een doorgaande weg van en naar de snelweg. Dit betekent dat er tijdens etenstijd veel traffic is.

Hilversum
Poke Man zit in Hilversum aan één van de drukste straten, namelijk het Melkpad. Vlakbij deze straat heb je de Groest en om de hoek heb je het treinstation Hilversum. Met recht uitstekend bereikbaar. In dit gebied vind je enorm veel cafés, restaurants, snackbars en ook uitgaansgelegenheden. En dat in de grootste plaats in het Gooi. Bovendien is het Marktplein, waar geregeld evenementen plaatsvinden, om de hoek.

Soest
Wederom een strategisch slim gelegen locatie: in Winkelcentrum Soest-Zuid. Soest staat bekend om haar duinen, bossen, weilanden en heide. Dit winkelcentrum met winkels met kwalitatief hoogwaardige producten trekt een doelgroep aan die ideaal is voor Poke Man en waar Poke Man zich ook mee identificeert. Ook deze plek is, net als de andere Poke Man-vestigingen, omringd met winkels, eetgelegenheden en supermarkten. Hierdoor is de passantenstroom hoger dan gemiddeld.

Dat de potentie van dit concept enorm is, is een gegeven: zo zijn investeringen voor uitbreiding van locaties relatief laag, zijn alle procedures gestandaardiseerd en zijn door het concept het assortiment en de bezorggebieden makkelijk uit te breiden.

Poke Man GO!
Jeuken je handen om dit trendy concept over te nemen? In delen, combinatie of in zijn geheel? Let’s go! Neem nu contact op met de makelaar van dit object, Jorran Erftemeier. Via whatsapp of bel 06 1277 1353.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Dagexploitatie, Lunchroom
Huurprijs
€ 12.801,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 150.000,-
Oppervlakte (VVO)
89 m2
Liggingskenmerken
Winkelcentrum
Zitplaatsen
1
Bouwjaar
1925
Terras
Nee
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart