Goed renderende Wellness met uitbreidingsmogelijkheden in het Oosten

Vraagprijs: € 2.600.000,- k.k.

Omschrijving

Wij heten u graag van harte welkom bij dit meer dan compleet, unieke wellnesscomplex. Het resort is letterlijk van alle gemakken voorzien. Zo kunnen de bezoekers hier genieten van diverse hout gestookte sauna’s, een verkoelend buitenzwembad, drie bubbelbaden, Turks stoombad, infrarood cabines, een Tepidarium en meer.

Komt u liever langs voor een massage of een uitgebreide gezichtsbehandeling? Ook dan zit u hier aan het juiste adres. Voor de genieters van lekker eten en drinken beschikt dit wellness over een restaurant & bar waar diverse lunch en diner gerechten genuttigd kunnen worden waarna je in een van de hotelkamers kan overnachten.

De recensies van de gasten liegen er ook niet om. Dit wellnesscomplex scoort alleen maar hoge cijfers en wordt zeer goed aanbevolen.

*****

Kort samengevat, een ruim aanbod aan sauna faciliteiten en behandelingen in een prachtige en natuurlijke omgeving. Grijp deze kans om te investeren in een groeiende markt (met zeer mooi en groeiend rendement) en draag tegelijkertijd bij aan het welzijn van anderen en jezelf.

Vraagprijs: € 2.600.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie & onroerend goed

Nieuwsgierig: Neem vandaag nog contact op met de makelaar Jeroen Pontenagel of Ingmar Bokma!

Jeroen Pontenagel
Jpontenagel@vdweerd.nl
06 202 515 03

Ingmar Bokma
ibokma@vdweerd.nl
06 218 386 37

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Wellness
Vraagprijs
€ 2.600.000,- k.k.
Liggingskenmerken
Aan vaarwater
Terras
Ja
Woonruimte
Mogelijk