


Goed boeren op de Zuid-as



Omschrijving
Restaurant Bolenius ter overname: een restaurant mét moestuin tussen de kantoren op de Zuidas. Ideaal voor seizoensgebonden en verse ingrediënten die rechtstreeks in de keuken terechtkomen. Ter onderstreping van de duurzaamheid van je, of jullie, restaurant, en als garantie van ongeëvenaarde versheid.
Dit restaurant, Bolenius van meesterkok Luc Kusters, gelegen in het prestigieuze zakendistrict in Amsterdam, is niet zomaar een overnamekandidaat. Sinds 2016 heeft het een Michelinster en wordt het nationaal en internationaal geprezen als een van de beste groentenrestaurants. In 2021 ontving het restaurant bovendien de Groene Ster van Michelin voor duurzaamheid.
De onderneming beslaat 222 vierkante meter in de iconische woontoren Symphony. Een moderne locatie die perfect past bij de uitstraling van de zaak. Met de mogelijkheden die deze locatie, de moestuin en de bestaande infrastructuur bieden, is dit de ideale basis voor een gedreven horecaondernemer om de culinaire erfenis van Bolenius voort te zetten of een eigen concept te ontwikkelen.
Bij de overname geniet je alvast van een volledig uitgeruste en moderne keuken als basis voor topgastronomie. De keuken is ontworpen voor verfijnde kooktechnieken en is een inspirerende werkomgeving voor de nieuwe chef-kok om zijn of haar visie te implementeren.
Een droomstart op een presenteerblaadje
Dankzij de prominente en strategische ligging trekt het restaurant een breed scala aan klanten – van lokale zakenlieden tot internationale gasten en culinaire liefhebbers. Tel daarbij op het gebruik van lokale en seizoensgebonden ingrediënten, 15 jaar succes, en de integratie van milieuvriendelijke praktijken in de keuken en bedrijfsvoering. Het kan niet anders of ook de komende 15 jaar vier je hier een klinkend succes! Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging neem contact op met Jorran Erftemeijer via 06 12 77 13 53 of jerftemeijer@vdweerd.nl