Foto's

Go go RIBS&Co

Burgemeester Reigerstraat 13
3581 KJ Utrecht
83 m2
1 zitplaats
Huurprijs: € 16.870,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 60.000,-

Omschrijving

Wil jij als horecaondernemer profiteren van een bruisende locatie met veel potentie? Kijk dan niet verder dan de Burgemeester Reigerstraat in Utrecht! Deze levendige straat biedt talloze kansen voor horecaondernemers die willen profiteren van de vele fiets- en wandelroutes in de buurt.

Met de constante stroom van fietsers en wandelaars die de straat doorkruisen, biedt de Burgemeester Reigerstraat een ongekende kans om jouw horecaonderneming te promoten en je klantenbestand uit te breiden. Of het nu gaat om een gezellig cafeetje of een koffietent, het potentiële publiek is er voor het grijpen! Vandaar ook dat de omzet van RIBS&Co hier al bijna net zo mals is die ‘mouth-watering fall-off-the-bone’ spareribs.

Én dat is niet alles. Door je te vestigen in de Burgemeester Reigerstraat, positioneer je jezelf als een duurzame en gezonde optie voor je klanten. Door de focus te leggen op fiets- en wandelverkeer, kun je je gasten laten zien dat jij om het milieu geeft en actief bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Deze fantastische horecazaak in Utrecht biedt jou de kans om jouw eigen horecabedrijf te runnen zonder te hoeven investeren in nieuwe apparatuur of een renovatie. De huidige eigenaren hebben onlangs de hele ruimte volledig verbouwd en voorzien van state-of-the-art apparatuur. Denk hierbij aan een gloednieuwe afzuiginstallatie, een gerenoveerd, brede en glazen (!) front en een complete bedrijfsinventaris, inclusief professionele keuken. Door de slimme inrichting van de circa 60 vierkante meter grote horecaruimte, kun jij direct aan de slag met jouw eigen concept.

Je kunt er ook voor kiezen om slechts een deel van de inventaris over te nemen, in combinatie met de goodwill en het huurdersbelang. Zo kun je op een betaalbare manier jouw eigen horecabedrijf starten en toch genieten van alle voordelen die deze fantastische locatie te bieden heeft. Dus waar wacht je nog op? Maak gebruik van deze unieke kans om je horecaonderneming te laten groeien en floreren in de gezellige en levendige Burgemeester Reigerstraat in Utrecht!

Loopt het water je al in de mond? Bel of app dan met Cas Meuleman op 06-82041107. Of mail cmeuleman@vdweerd.nl

Soort verkoop/verhuur: verhuur onroerende zaken + verkoop roerende zaken
Type: (Bezorg- en afhaal)restaurant
Plaats: Utrecht
Regio/ligging: Winkelgebied woonwijk
Bedrijfswoning: Nee
Bestemmingsplan (mogelijkheden): Bezorg-/afhaalwinkel
Energielabel: Aanwezig (A-Label)
Oppervlakte totaal: ca. 60 vierkante meter

Financiële gegevens
Vraagprijs roerende zaken: €60.000,– vrij van BTW
Vraaghuurprijs: € 16.870,- per jaar, excl. BTW, excl. servicekosten

Disclaimer: de foto’s zijn niet meer overeenkomend met de inventaris, niet alles behoort tot het verkochte

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Cafetaria, Dagexploitatie, Lunchroom
Huurprijs
€ 16.870,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 60.000,-
Oppervlakte (VVO)
83 m2
Liggingskenmerken
Woongebied, Winkelcentrum
Zitplaatsen
1
Bouwjaar
1939
Terras
Nee
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart