Foto's

Gezocht: ondernemerskwaliteit

Hobbemakade 72
1071 XM Amsterdam
150 m2
12 zitplaatsen
Huurprijs: € 22.991,- per jaar

Omschrijving

Een goedlopende franchise biedt de nodige voordelen voor jou (of jullie) als franchisenemer(s). Denk alleen aan krachtige marketing, een waardevol netwerk, 24/7 ondernemerssupport en uitstekende inkoopcondities. Smaakt naar meer? Dan hebben we goed nieuws ! Op Hobbemakade 72 in Amsterdam.
Hier vind je een Kwalitaria, ter overname, in een strategisch bezorggebied dat de postcodes 1071, 1072 en 1073 bestrijkt. Vanuit deze locatie bedient deze succesformule ongeveer 38.000 inwoners en circa 24.000 huishoudens.

De Hobbemakade in Amsterdam Zuid is een levendige straat die fungeert als een verbinding tussen het stadscentrum en de rustige zuidelijke wijken. Deze locatie biedt een rijke cultuur en een divers bezoekerspubliek. De omgeving van de Hobbemakade bruist van culturele activiteiten.

Op een steenworp afstand ligt het beroemde Museumplein, waar enkele van Nederlands meest bekende musea zich bevinden, zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum. De Albert Cuypmarkt, een van de bekendste markten van Nederland, trekt zowel locals als toeristen aan. Een prima warm-up voor een uitstapje naar de Kwalitaria voor een echte Nederlandse snack!

Kwalitaria Sinds de oprichting in 1989 heeft Kwalitaria zich ontwikkeld tot een toonaangevende franchise in de horecasector, met 136 vestigingen en 121 bezorglocaties door heel Nederland.

De Hobbemakade verbindt het centrum van Amsterdam met Amsterdam Zuid en de Zuidas, waardoor er een snelle verbinding is naar de A10. Ideaal voor afhaal voor automobilisten, met voldoende parkeermogelijkheden op de openbare weg. De Kwalitaria wordt hierdoor ook bezocht door forenzen op weg naar de stad.

Fietsende gasten maken gemakkelijk gebruik van de vele fietspaden in Amsterdam, terwijl de nabijheid van belangrijke tram- en bushaltes, zoals die bij het Museumplein en de Ferdinand Bolstraat, de locatie ook uitstekend bereikbaar maakt met het openbaar vervoer.

De deur staat voor je open!

De Kwalitaria aan de Hobbemakade heeft een moderne uitstraling. De strakke en goed onderhouden inrichting zorgt ervoor dat gasten in een nette zaak terechtkomen, een zaak die perfect past bij het niveau van de Kwalitaria-franchise.

Kortom, heb jij de kwaliteiten om deze succesformule te runnen? Bel of app dan vandaag nog met overname- en vastgoedadviseur Jorran Erftemeijer op 06 12 77 13 53.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 22.991,- per jaar
Oppervlakte (VVO)
150 m2
Zitplaatsen
12
Bouwjaar
1899
Terras
Nee
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart